Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met de voordelige Wedze thermokleding van Decathlon

Wedze Thermokleding Thermoshirt heren wintersport decathlon

Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met de voordelige Wedze thermokleding van Decathlon

Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met de nieuwe Wedze thermokleding van Decathlon. Ga jij toevallig nog op wintersport?

Wedze Thermoshirt heren wintersport decathlon

Met de winter en de wintersport voor de deur, is het zaak om op een comfortabele manier warm te blijven. Kleden in laagjes is hierbij essentieel en de basis ligt in het perfecte ondershirt. De Wedze FRESHWARM thermoshirts geven die perfecte balans tussen warmte en afvoer van transpiratie. Vergeet jij niet een aantal mee te nemen richting de besneeuwde bergen?

De FRESHWARM thermolijn van Wedze, het eigen wintersportmerk van Decathlon, is ontworpen met actieve wintersporters in het achterhoofd, mensen die op zoek zijn naar thermisch en ademend ondergoed.

Alle Wedze-artikelen worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Doordat dit hele proces in-house plaatsvindt, kan Decathlon altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Altijd fijn met oog op de portemonnee. En omdat ze ter plekke uitgebreid onder de meest voorkomende gebruiksomstandigheden worden getest, sluiten de Wedze-producten bovenal perfect aan op de behoeften van wintersporters.

Wedze Thermoshirt heren wintersport decathlon

FRESHWARM Wedze thermokleding

De FRESHWARM thermoshirts hebben om te beginnen bijvoorbeeld een ademende ruginzet, die transpiratie gemakkelijker afvoert en zorgt voor een betere warmteregulatie. De bijbehorende broeken hebben daarnaast dankzij de uiterst ademende kniestukken eveneens een uitstekende balans tussen warmte en afvoer van transpiratie. Onmisbaar op de piste, maar ook lekker warm.

De gerenommeerde sportwinkel wijst klanten al jaren op het belang van de juiste kleding op de skipiste. Om warm en droog te blijven, zijn drie verschillende kledinglagen onontbeerlijk. Een thermoshirt vormt samen met de midlayer voor de nodige warmte. De jas daar overheen beschermt vervolgens tegen de weersomstandigheden.

Wat betreft de thermobasis heeft Decathlon naast de succesvolle FRESHWARM-producten (4,5 sterren waardering door gebruikers) ook de SIMPLEWARM-lijn, speciaal voor wintersporters die weinig transpireren, en de 900-lijn. Deze laatste lijn is voor de meer extreme wintersporters, die bij zeer koud weer intensief de pistes bestormen en op zoek zijn naar het warmste onderlaagje.

Duurzaam en voordelig

In een wereld waar klimaatverandering en de daaruit voortvloeiende opwarming van de aarde steeds ingrijpendere gevolgen laat zien, denkt Decathlon tot slot actief mee in het eigen productieproces. Alle Wedze thermokleding wordt daarom niet langer in plastic hoesjes verkocht. Zo worden duizenden kilo’s plastic bespaard.

De FRESHWARM-shirts zijn nu voor slechts € 14,95 in het zwart beschikbaar voor mannen en vrouwen. Voor kinderen zijn zwarte en paarse exemplaren beschikbaar voor slechts € 11,95.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram