Onbeperkt bubbels op Vaderdag tijdens de luxeuze Bottomless Brunch bij het Amsterdamse INK Hotel

Bottomless Brunch ink hotel amsterdam

Onbeperkt bubbels op Vaderdag tijdens de luxeuze Bottomless Brunch bij het Amsterdamse INK Hotel

Verras je vader op Vaderdag met onbeperkt bubbels tijdens de luxueuze Bottomless Brunch bij het Amsterdamse INK Hotel.

Bottomless Brunch ink hotel amsterdam

Zondag 21 juni is het Vaderdag, dus dat betekent dat we onze geliefde vaderfiguur weer eens extra in het zonnetje mogen zetten. En wat is een beter idee, nu de restaurants eindelijk weer geopend zijn, dan even lekker met pa een hapje en een drankje te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onbeperkt bubbels bij het gerenommeerde INK Hotel in Amsterdam-cetrum?

De Bottomless Brunch is een heerlijk concept van het fraaie INK Hotel, waarbij bezoekers iedere zondagmiddag kunnen genieten van een speciale package. Het pakket, dat je per persoon reserveert, bestaat uit maar liefst twee gerechten, zoet en hartig, een cocktail en onbeperkt bubbels! Perfect dus als je iets te vieren hebt.

Vaderdag leent zich uitstekend voor deze feestelijke brunch, en aankomende zondag kun je aanschuiven om 12:00 of 14:00, met maximaal vier personen. Je kunt dan binnen het prachtige decor van het Amsterdamse hotel genieten van een heerlijke brunch, inclusief de ongelimiteerd geschonken bubbels.

Bottomless Brunch reserveren met Vaderdag

Zondag 21 juni staan er opnieuw een aantal heerlijke gerechten op het menu. Is het mooi weer, dan is er bovendien plek in de knusse binnentuin. Reserveer dus zo snel mogelijk om teleurstelling te voorkomen. Aangezien je met maximaal vier personen welkom bent, kun je daarnaast ook nog je moeder of andere gezinsleden meenemen. Al is quality time met alleen pa natuurlijk ook heel waardevol.

Wie de Bottomless Brunch bij het INK Hotel reserveert kan naast de onbeperkt bubbels dus ook twee gerechten en een cocktail verwachten. Voor slechts € 35 per persoon hebben hierbij de keuze uit onderstaande, heerlijke opties:

1x Hartig:

  • Eggs Benedict: twee gepocheerde eieren op een Engelse muffin, gegrilde ham, Hollandaise saus
  • Eggs Royal: twee gepocheerde eieren op een Engelse muffin, gerookte zalm, Hollandaise saus
  • INK Salad: quinoa, edamame, pijnboompitten, tomaat, feta, yoghurtmayonaise, balsamico

1x Zoet:

  • American pancakes met chocolade-ijs
  • Lavendel crème brûlée met bosbessensorbet
  • Crumble van appel en bes met vanille-ijs

1x Cocktail:

  • Bellini Spritz: Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom, cava, perzikpuree, citroensap
  • Espresso Martini: Ketel One vodka, koffielikeur, koffie, chocoladebitter
  • Bloody Mary: Ketel One vodka, Ketel One Botanical Cucumber & Mint, Tanqueray gin, huisgemaakte Bloody Mary mix

Welke gerechten en cocktail trekken jouw aandacht? Reserveren voor zondag 21 juni – of andere data – kan hier.

Bottomless Brunch ink hotel amsterdam

Meer info over INK Hotel

Naast het hotel, zijn sinds maandag 1 juni ook het restaurant en de bar PRESSROOM van het luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam weer open. INK Hotel creëert – met inachtneming van de richtlijnen van de anderhalve-meter-maatschappij – de ultieme staycation.

Op loopafstand van het Centraal Station, diverse musea en highlights als het Paleis op de Dam, de Jordaan en de Wallen, heeft het hotel een luxe maar huiselijke sfeer. De kamers zijn voorzien van bijzondere details zoals tekeningen op de wand en decoratie die verwijst naar de historie van het gebouw, waar vroeger de krant ‘De Tijd’ werd gedrukt. Nu is het een plek waar gasten volledig tot rust kunnen komen in hun kamer, maar ook genieten van cocktails drinken in de bar en uitgebreid dineren in het restaurant.

Bottomless Brunch ink hotel amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram