Vaderdag vieren met superdeluxe Burgers, Sushi, Steaks of Pizza doe je hier

mr porter vaderdag steak hotspots in Amsterdam

Vaderdag vieren met superdeluxe Burgers, Sushi, Steaks of Pizza doe je hier

Vaderdag vieren met superdeluxe Burgers, Sushi, Steaks of Pizza doe je samen met The Entourage Group en hun hotspots in Amsterdam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

One of our most famous dishes. Come by for an unforgettable experience at MR PORTER. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporter_official) op

Vaderdag nadert met rasse schreden en de kans bestaat dat jij nog geen idee hebt waar je pa komend weekend mee naartoe wilt nemen. Wat je wél weet, is dat het een kwalitatief hoogstaande plek moet zijn waar ze het eten serveren dat je vader graag eet. En zeg nou eerlijk, elke father of the year houdt toch ten minste van één van de volgende zaken: pizza, burgers, sushi of vlees.

Zondag mogen we de man die ons het leven schonk weer in het zonnetje zetten. De perfecte gelegenheid om de rollen eens om te draaien en hem te voorzien van een goede maaltijd. En dan natuurlijk een hapje eten dat gelukkig maakt. Wij hebben een aantal mooie tips in onze hoofdstad voor je op een rij gezet, dus kies iets uit en geniet ervan met die ‘ouwe’!

Hotspots in Amsterdam

Wat dacht je van de “Daddy Burger”, speciale sushi box of een mooi, groot stuk vlees? Het gerenommeerde The Entourage Group staat bekend om zijn geweldige etablissementen en heeft ook voor dit jaar rekening gehouden met alle vaders van Nederland.

Hieronder vind je onze tips met pure verwennerij op een rij, dus zorg ervoor dat jij snel een tafeltje reserveert.

The Daddy Burger – THE BUTCHER

Wil jij de beste burger uitgeserveerd krijgen met Vaderdag? Zorg dan dat jij padre meeneemt naar THE BUTCHER en bestel dan vooral ‘The Daddy’. Dit broodje bestaat uit maar liefst 230g Aberdeen Angus beef en bevat maar liefst zes toppings. Door deze combinatie krijgt het broodje een ‘extra dimensie’ en is dit het perfecte Vaderdag-recept. Deze bloody delicious burgers zorgen zeker voor wat quality time tussen jou en je dad!

Klik hier voor meer informatie.

the butcher amsterdam vaderdag burgers

Sushi in een box – IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Wil jij je paps dit jaar verrassen met een origineel cadeau voor Vaderdag? Bestel dan de sushi box van IZAKAYA, gelegen in de Amsterdamse Pijp. Je hebt de keuze uit drie verschillende boxen: IZAKAYA Sushi Box, IZAKAYA Sushi & Sashimi Box en de IZAKAYA Vegeterian Sushi Box. Is sushi alleen niet genoeg? Geef er dan nog een cocktail, mooie fles wijn en/of dessert bij. Neem je je vader liever mee voor lunch of diner? Dan kan dat uiteraard ook.

Reserveer je tafel via +31 (0) 20 305 3090 of mail naar info@izakaya-amsterdam.com.

izakaya amsterdam vaderdag sushi

Vlees in overvloed – MR PORTER

Mannen en vlees. Voor velen is dit toch wel de beste combinatie en MR PORTER – gelegen in de stilistische nok van het W Hotel- is een ongeëvenaard fine dining steakhouse. Hier komen de beste stukken vlees van de plaat, zoals de chateaubriand met foie gras en de MR PORTER bone in filet. Maar behalve de weergaloze vleesgerechten brengt dit bijzondere restaurant met geweldig uitzicht – absoluut één van dé hotspots in Amsterdam – ook klassieke vis- en vegetarische gerechten op tafel en ontkom je niet aan de verleiding van de desserts. Vier deze heugelijke combinatie samen met je vader bij dit traditionele steakhouse en geniet moeiteloos van een heerlijke middag of avond.

Reserveren kan via +31 (0) 20 811 3399 of mail naar info@mrportersteakhouse.com.

mr porter amsterdam vaderdag steak

The Daddy Cool – Toni Loco

Vaderdag draait uiteindelijk ook om het delen van momenten. Wat binnen deze fraaie gedachte past is natuurlijk het delen van een heerlijk grote pizza, op typische wijze bereid in een prachtige oven en met de beste toppings. Speciaal voor Vaderdag heeft Toni Loco ‘The Daddy Cool’ samengesteld. Een pizza die volledig bestaat uit ‘mannelijke’ ingrediënten. Wat dacht je van tomaat, mozzarella, dubbel pepperoni, chorizo, gehaktballen, peterselie, parmezaanse kaas en BBQ saus? Bestel je de pizza graag voor thuis? Geen probleem.

Via UberEats wordt de pizza overal bezorgd. Eet smakelijk!

toni loco amsterdam vaderdag pizza

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram