Sage’s innovatieve 3X Bluicer Pro is een blender en juicer in één

Sage 3X Bluicer Pro

Sage’s innovatieve 3X Bluicer Pro is een blender en juicer in één

De innovatieve 3X Bluicer Pro van Sage Appliances is een blender en juicer in één. Deze keukengadget is nu verkrijgbaar en perfect voor in iedere keuken.

Sage 3X Bluicer Pro

Stel je voor dat er een ideaal keukenapparaat zou zijn dat het beste van zowel de blender als de juicer zou combineren. Zou je dit dan een jender of een bluicer noemen? De keukengadgetgoeroes van Sage Appliances hebben voor het laatste gekozen en presenteren de 3X Bluicer Pro.

Bijvoorbeeld geschikt voor het maken van smoothies, sapjes, puree, gemalen kruiden, dipsaus en crushed ice, brengt de 3X Bluicer Pro van Sage ons een hoogwaardige combinatie van een blender en een juicer in één. Met een vermogen van 1350 watt kan de bluicer harde en bevroren producten aan – denk aan ijsklontjes voor lekker koude fruitsmoothies in de zomer – terwijl de slowjuicer uitermate geschikt is voor hen die vruchtvlees verafschuwen, want heldere sapjes zijn keer op keer het resultaat.

3X Bluicer Pro geschikt voor iedere keuken

Sage’s nieuwe keukenmachine zorgt voor een geheel nieuwe culinaire beleving én vervangt in één klap meerdere apparaten. Het ontwerp maakt het mogelijk om te mixen, persen en bluicen voor eindeloos veel creaties. Van slushies tot smoothies en cocktails, met de 3X Bluicer Pro kun je op alleen al het gebied van dranken van alles maken.

Met de Bluicer kun je bovendien thuis als een professional aan de slag gaan met je eigen culinaire creaties. Je kunt denken aan het maken van je eigen sauzen met avocado’s, maar ook aan het creëren van heerlijke notenpasta’s. Heb je zelf weleens een ‘pindakaas’ gemaakt van niet alleen pinda’s, maar ook cashew- en pistachenoten?

Sage 3X Bluicer Pro

Simpel bluicen

Met ‘Bluicing’ kun je het creatief gezond, verfrissend én eenvoudig aanpakken. Het keukenapparaat heeft namelijk een grote vulopening, zodat je groenten en fruit niet eerst hoeft fijn te snijden. Als je de bluicer gebruikt, dan wordt het sap opgevangen in de blenderkan of in het sapreservoir van 3 liter. Dorst? Zet je glas onder het tuitje om voor één persoon sap te persen. Dankzij de druppelstop druppelt de keukenmachine niet na en blijft het aanrecht schoon.

Het apparaat zelf bestaat uit verwisselbare onderdelen: een juicer inclusief een pulpopvangbak en een mengkan die ook gebruikt kan worden als karaf. Er komt een handleiding bij, maar we vermoeden dat iedereen snel doorheeft hoe de 3X Bluicer Pro werkt.

Voor meer info surf je naar de officiële website. De verkoopadviesprijs van de Sage 3X Bluicer Pro is € 459,90.

Sage 3X Bluicer Pro

Sage 3X Bluicer Pro

Sage 3X Bluicer Pro

Post a Comment

#Volg ons op Instagram