TRAILER: HBO toont eerste beelden van DC Comics’ “Doom Patrol” seizoen 2

Doom Patrol seizoen 2 - HBO Max - DC Comics

TRAILER: HBO toont eerste beelden van DC Comics’ “Doom Patrol” seizoen 2

HBO heeft de eerste trailer van DC Comics’ Doom Patrol seizoen 2 getoond. Heb jij Doom Patrol seizoen 1 al gezien en ben jij klaar voor het vervolg?

Het tweede seizoen van Doom Patrol van DC Universe is nu omgedoopt tot een HBO Max original series. De eerste officiële trailer is gericht op het introduceren van de DC Universe-serie aan een fris nieuw publiek. De excentrieke leden van het team worden namelijk één voor één gepresenteerd, met Brendan Fraser’s Robotman, Matt Bomer’s Negative Man, April Bowlby’s Elasti-Woman, Diane Guerrero’s Crazy Jane en Jovian Wade’s Cyborg.

Na de strijd met Mr. Nobody in seizoen 1, vinden de leden van de Doom Patrol zich gekrompen en gestrand terug op Cliff’s speelgoedraceautobaan, waar ze moeten omgaan met hun gevoelens van verraad door Niles Caulder (beter bekend als The Chief) en hun eigen persoonlijke problemen. Ze moeten tevens samenkomen en hun nieuwste lid Dorothy Spinner (Abigail Shapiro) omarmen, de dochter van Niles Caulder, die een mysterieuze kracht heeft die de hele wereld kan bedreigen.

De eerste drie afleveringen van Doom Patrol seizoen 2 arriveren bij HBO Max op 25 juni, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering gedurende zes achtereenvolgende weken.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram