TRAILER: Will Ferrell is terug met parodiefilm over het Eurovisie Songfestival

will ferrell - eurovisie songfestival - netflix - Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

TRAILER: Will Ferrell is terug met parodiefilm over het Eurovisie Songfestival

Will Ferrell is terug met parodiefilm over het Eurovisie Songfestival. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga komt deze maand naar Netflix.

Het Eurovisie Songfestival komt dit jaar toch naar Nederland. En dan in een variant die ons veel meer aanspreekt dan het oorspronkelijke evenement. Netflix komt namelijk zijn eigen komische parodie op het evenement, genaamd Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Met in de hoofdrol Will Ferrell en Rachel McAdams als IJslandse muzikanten Lars en Sigrit, krijgt het duo “de kans van hun leven om hun land te vertegenwoordigen in de grootste songcompetitie ter wereld”, aldus een officiële samenvatting.

De film doet direct denken aan de Blades of Glory, een andere Will Ferrell-parodiefilm die professioneel schaatsen aanpakt. Pierce Brosnan schittert in deze nieuwe comedy als de afkeurende vader van Lars, terwijl Dan Stevens de Russische concurrent Alexander Lemtov speelt. Het lijkt er ook op dat het duo uit de kleine stad te maken zal krijgen met “hoge inzetten, gekonkelde rivalen en ongelukken op het podium” die hun band testen.

Voordat de bovenstaande trailer arriveerde, bracht Netflix een muziektrailer uit met Ferrell en McAdams in karakter die het nummer ‘Volcano Man’ van de film zongen, dat hieronder kan worden bekeken.

Eurovisie Songfestival: The Story of Fire Saga zal naar verwachting op 26 juni bij het streamingplatform verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram