TRAILER: Eerste blik op Keanu Reeves die de toekomst in feest in ‘Bill & Ted: Face the Music’

Bill & Ted: Face the Music trailer Keanu Reeves

TRAILER: Eerste blik op Keanu Reeves die de toekomst in feest in ‘Bill & Ted: Face the Music’

De eerste trailer met Keanu Reeves en Alex Winter in feestfilm Bill & Ted: Face the Music is opgedoken. De comedyfilm komt deze zomer uit.

Orion Pictures heeft de eerste trailer voor Bill & Ted: Face the Music onthuld, de derde aflevering binnen de film-serie met in de hoofdrol Alex Winter als Bill en Keanu Reeves als Ted. De beelden hierboven tonen de ooit tienerstoners nu als volwassenen, die opnieuw de wereld moeten redden. Hoe? Dit keer door van zichzelf te stelen.

Face the Music komt 29 jaar na Bill & Ted’s Bogus Journey uit,  waar het duo opnieuw wordt benaderd door een bezoeker uit de toekomst en op missie wordt gezonden om de wereld te redden. Het lijkt erop dat de enige manier om de wereld te verenigen het perfecte nummer is, een nummer dat ze ooit zullen maken. Vervolgens bedenken ze een plan om in de toekomst dit perfecte nummer van zichzelf te stelen.

In het project speelt William Sadler weer zijn rol als Death van Bogus Journey, zien we Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine in de cast als Bill en Ted’s dochters, terwijl Kid Cudi, Anthony Carrigan en SNL-ster Beck Bennett als extra personages optreden. De schrijvers van de originele Bill & Ted’s Excellent Adventure-film uit 1989, Chris Matheson en Ed Solomon, schreven ook dit script.

Hoewel Orion Pictures stelt dat de film deze zomer zal verschijnen ondanks het coronavirus, is er de onzekerheid rondom bioscoopreleases. Vooralsnog staat de film genoteerd voor een eerste release op 21 augustus.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram