TRAILER: Psychologische thriller ‘You Should Have Left’ met Kevin Bacon

You Should Have Left kevin bacon

TRAILER: Psychologische thriller ‘You Should Have Left’ met Kevin Bacon

De psychologische thriller You Should Have Left heeft een eerste trailer. De bloedstollende film met Kevin Bacon verschijnt deze maand.

Universal Pictures en Blumhouse, presenteren hun nieuwste filmcreatie, een psychologische thriller met de naam You Should Have Left. Met Kevin Bacon en Amanda Seyfried in de hoofdrollen, verschijnt de film deze maand.

De thriller is geregisseerd door Jurassic Park and Mission: Impossible-scenarioschrijver David Koepp, en is gebaseerd op de roman van de Duitse auteur Daniel Kehlmann uit 2017, Du hättest gehen sollen. Bacon en Seyfried spelen een stel dat hun dochter meeneemt op een retraite naar Wales, in een zoektocht naar rust en vrede.

Hun huwelijk is echter vertroebeld door geheimen, jaloezie en Theo’s (Bacon) verleden, wat allemaal gedurende de film aan het oppervlakte komt. Met dit in gedachten weet een duistere kracht in huis meer dan dat Theo en Susanna (Seyfried) naar elkaar hebben losgelaten, waardoor een psychologische nachtmerrie voor het gezin is ontstaan.

Bekijk de trailer voor You Should Have Left bovenaan! Let tot slot op, want de spannende film zal niet zoals gebruikelijk eerst in de bioscoop verschijnen, maar zal via premium video on demand (PVOD) beschikbaar zijn. Vanaf 19 juni kan men in Noord-Amerika de thriller bekijken. Of wij in Nederland ook direct kunnen kijken is nog even afwachten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram