Pepe Jeans London presenteert met For Him CELEBRATE een nieuwe herengeur

Pepe Jeans For Him CELEBRATE

Pepe Jeans London presenteert met For Him CELEBRATE een nieuwe herengeur

Pepe Jeans London presenteert nieuwe herengeur. De Pepe Jeans For Him CELEBRATE in cocktailshaker-vorm is nu verkrijgbaar.

Pepe Jeans Perfumes heeft een nieuwe herengeur gelanceerd die lijkt te zijn voorzien van de perfecte mix van positiviteit, elegantie en verleiding. Sensueel en krachtig, is de nieuwste geur voor mannen nu verkrijgbaar.

Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde eerste parfumlijn, heeft Pepe Jeans London nu een nieuwe geur voor hem op de markt gebracht: CELEBRATE.

De parfum voegt een vleugje plezier en verleiding toe aan de positieve uitstraling waar het Britse merk bekend om staat. Het innovatieve flaconontwerp van de eerste collectie is gebleven: een cocktailglas voor haar en een cocktailshaker voor hem. Een extra accent van distinctie en elegantie wordt bereikt door de combinatie van verguld metalen doppen en subtiel geslepen prismatische glazen flacons. Voor deze parfumlijn is gekozen voor een geraffineerd smaragdgroene flacon voor haar en een intens petrolblauwe flacon voor hem.

De nieuwste herengeur van Pepe Jeans London is nu verkrijgbaar Douglas. De 50ml kost € 34,95 en de 100ml € 44,95.

Pepe Jeans For Him CELEBRATE

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram