Molton Brown brengt speciaal voor Vaderdag vijf verschillende giftsets uit

Molton Brown geschenksets

Molton Brown brengt speciaal voor Vaderdag vijf verschillende giftsets uit

Molton Brown lanceert speciaal voor Vaderdag vijf verschillende giftsets. Welke nieuwe limited edition Molton Brown geschenksets ga jij geven?

Molton Brown geschenksets

Het jezelf makkelijk maken én pa heel erg blij maken aankomende zondag? Check eens de nieuwe limited edition geschenksets van Molton Brown. De luxe giftsets zijn precies op tijd uitgebracht voor Vaderdag, dus kies snel degene waarvan jij denkt dat die het best bij je pa past.

Verwen je grootste held dit jaar met de gloednieuwe Molton Brown geschenksets. Bestaande uit vijf verschillende giftsetopties, zien we onder meer revitaliserende geurcollecties en badsets in opvallende aqua-blauwe en zwart gestreepte geschenkdozen.

Laat je vader kennismaken met gedurfde geuren en kenmerkende iconen, van avontuurlijke zee- tot stimulerende, aromatische kruiden. Of je vader nu een moderne reiziger is of een klassiek stadsmens, er is voor iedere vaderfiguur een geschikte giftset.

Molton Brown geschenksets hebben verrassende inhoud

Het luxe Britse verzorgingsmerk, dat onder anderen bij de Bijenkorf ligt, maakt deze Vaderdag extra indruk met de vijf compleet verschillende giftsets. Voorzien van bijvoorbeeld eau de toilettes, badgels en douchegels, allen in bijzondere varianten, zijn alle cadeaupakketten perfect om te geven en nog leuker om te krijgen.

Welk van onderstaande Molton Brown geschenksets is voor jou de beste Vaderdagcadeautip?

Coastal Cypress & Sea Fennel Fragrance Gift Set | € 85,-

Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette 50ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Bad- en Douchegel 300ml

Een tweedelige cadeauset met een eau de toilette van 50 ml en een award-winning bad- en douchegel. Stimuleer de zintuigen met de bad- en douchegel, combineer deze met de bijpassende eau de toilette voor de ultieme geurbeleving.

 

Coastal Cypress & Sea Fennel Fresh Gift Set | € 45,-

Coastal Cypress & Sea Fennel Bad- en Douchegel 300ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Deodorant Stick 75g

Een avontuurlijke tweedelige cadeauset met de award-winning bad- en douchegel en een elegante deodorant stick voor een blijvende geurbeleving. Voeg een paar druppels toe aan uw douche of bad om de huid grondig te reinigen en het decadent te laten geuren.

Coastal Cypress & Sea Fennel Travel Gift Set | € 32,-

Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette 7,5ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Bad- en Douchegel 100ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Bodylotion 100ml

Prikkel zijn zintuigen met een avontuur doordrenkt met de zee met deze verfrissende driedelige Coastal Cypress & Sea Fennel cadeauset voor op reis. Gebruik de drie luxeartikelen in lagen tijdens het verzorgingsritueel en geniet van een langdurige geur.

 

Spicy & Aromatic Bath & Shower Gift Set | € 65,-

Re-charge Black Pepper Bad- en Douchegel 300ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Bad- en Douchegel 300ml | Geranium Nefertum Bad- en Douchegel 300ml

Een verwarmend trio van spicy en aromatische bad- en douchegels om zijn verzorgingsritueel te verkwikken en te laten zien hoeveel je om hem geeft. Voeg een paar druppels toe aan uw douche of bad om de huid grondig te reinigen en het decadent te laten geuren.

Woody & Citrus Gift Set | € 30,-

Re-charge Black Pepper Bad- en Douchegel 100ml | Coastal Cypress & Sea Fennel Bad- en Douchegel 100ml | Vetiver & Grapefruit Bad- en Douchegel 100ml
Een expressief trio van spicy en aromatische bad- en douchegel om zijn verzorgingsritueel te verkwikken. Voeg een paar druppels toe aan uw douche of bad om de huid grondig te reinigen en het decadent te laten geuren.

Molton Brown geschenksets

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram