Pepe Jeans’ nieuwste herengeur is een gedurfde cocktail

pepe jeans herengeur

Pepe Jeans’ nieuwste herengeur is een gedurfde cocktail

De nieuwste Pepe Jeans herengeur is een gedurfde cocktail aan frisse ingrediënten. De bijzondere fles is voor energieke en positieve mannen.

Pepe Jeans is voor zijn nieuwe herengeur geïnspireerd door de energieke en positieve persoonlijkheid die het modemerk kenmerkt. Inspirerend, plezier, optimistisch, eclectisch en vol met karakter. De flacon is dan ook een cocktailshaker voor hem, in een perfecte combinatie van elegantie en authenticiteit.

Shake, shake, shake alle ingrediënten en je krijgt de gedurfde en levendige nieuwe geur voor hem. Deze Pepe Jeans-geur voor hem is volgens het merk een gedurfde versie van mannelijke frisheid.

pepe jeans herengeurDe tijdloze essentie van lavendel – een exclusieve en duurzame lavendelolie uit Frankrijk – gecombineerd met een twist van ondeugend ananassap en een oosters akkoord van warme vanille en gebrande koffie.

Good vibes only, vandaar een flacon in bartending-sfeer voor dit mannelijke parfum van Pepe Jeans. De moderne shaker, met het kristal in prisma’s gesneden, komt in het meest opvallende Pepe Jeans denimblauw en heeft een zilver metalen kap. Shake it baby!

De Pepe Jeans herengeur is nu verkrijgbaar en kost € 34,95 voor 50m en € 44,95 voor 100ml.

pepe jeans herengeur

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram