Moschino’s ‘Toy Boy’ is de nieuwe speelse unisex geur die nu verkrijgbaar is

Moschino Toy Boy herengeur

Moschino’s ‘Toy Boy’ is de nieuwe speelse unisex geur die nu verkrijgbaar is

Moschino Toy Boy is de nieuwe speelse unisex geur van het Italiaanse modehuis. De legendarische Moschino Teddybeer is terug en nu verkrijgbaar.

Moschino Toy Boy herengeur

Onthul jouw speelse kant met het nieuwste geurtje van Moschino. ‘Toy Boy’ is de nieuwe iconische geur van het Italiaanse merk dat elegantie met ironie combineert. Naar eigen zeggen is de unisex geur gecreëerd voor iedereen die uniek, dynamisch en gepassioneerd is.

De legendarische teddybeer van Moschino is terug, dit keer strak in de zwarte lak. Wat we kunnen verwachten van de geur? Lees maar even mee.

De Geur

De kruidige, houtachtige ambercompositie begint met een frisse combinatie van citrus, fruit, harsen en specerijen. Het hart brengt bloemenakkoorden van magnolia en roos in combinatie met kruidnagel, rustend op een basis van hout en musk.

De Flacon

De glazen flacon in de vorm van een beer is voorzien van sierlijke zilveren details. Dit alleen al maken de iconische fles tot een must have. De elegante parfum is geschikt voor hen die graag eens hun speels kant tonen. Zou jij deze nieuwe Moschino geur aan de collectie willen toevoegen?

Moschino Toy Boy is nu verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën.

Moschino Toy Boy herengeur

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram