TRAILER: Een eerste blik op de gameplay van ‘Fast & Furious Crossroads’ game

Fast & Furious Crossroads gameplay trailer

TRAILER: Een eerste blik op de gameplay van ‘Fast & Furious Crossroads’ game

We hebben eerste blik op de gameplay van de nieuwe videogame Fast & Furious Crossroads. Het spel komt in augustus uit op de PS4, Xbox One & PC.

Sony heeft de eerste gameplay-trailer voor Fast & Furious Crossroads uitgebracht. Met in de hoofdrol de grote namen uit de filmfanchise – Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson – zien we visuels van een actierijk racespel met geweren op wielen, explosieve overvallen en rijmanoeuvres die de natuurwetten tarten.

Deze teamgebaseerde game, die zowel single- als multiplayer-modes bevat, stond aanvankelijk gepland om in mei 2020 tegelijk met Fast & Furious 9 te verschijnen. Het coronavirus zorgde er echter voor dat de première van de aanstaande filmaflevering en de game nu genoteerd staan voor een release op 7 augustus.

Wij zijn nog niet volledig overtuigd van de kwaliteit van het spel – mede door de niet al te indrukwekkende graphics – maar hopelijk zal de verhaallijn verrassen. De Fast & Furious Crossroads gameplay-trailer check je bovenaan en je speelt het spel op de PS4, Xbox One of pc.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram