TRAILER: ‘Fast and Furious 9’ kreeg eerste volledige trailer én nieuwe Super Bowl-clip

Fast and Furious 9 trailer

TRAILER: ‘Fast and Furious 9’ kreeg eerste volledige trailer én nieuwe Super Bowl-clip

De eerste volledige Fast and Furious 9 trailer is uitgebracht en ook een nieuwe Super Bowl-clip is nu te zien. Ga jij in mei naar de bioscoop?

Universal Pictures heeft vlak voor het weekend de officiële trailer voor F9: Fast & Furious 9 uitgebracht tijdens een groot evenement in Miami. Enkele dagen later, vannacht Nederlandse tijd, was bovendien een gloednieuwe clip van de film te zien tijdens Super Bowl LIV.

In de trailer bovenaan zien we hoe Dominic Toretto (Vin Diesel) zich op het gezinsleven heeft gestort nu hij een zoontje heeft. Zijn leven met Lety en Brian komt echter op zijn kop te staan als hij wordt ingehaald door zijn verleden. De eerdere kidnapper van zijn zoon, Cipher (Charlize Theron), keert namelijk terug om wraak te nemen en heeft hiervoor een voor Toretto oude bekende in de arm genomen. Een meesterdief-auto-expert (John Cena), die toevallig de jongere broer van Dom is en minder om familie lijkt te geven.

We zien uiteraard ook andere bekende gezichten uit de F&F-filmreeks bijeenkomen, inclusief de Tokyo Drift-personages Lucas Black (Sean Boswell), Earl (Jason Tobin) en zelfs Han (Sung Kang), die toch echt leek dood te gaan in de post-credits scene van Fast and Furious 6.

Natuurlijk worden we ook weer getrakteerd op een uitgebreide hoeveelheid zwaartekracht tartende auto-actiescènes zoals alleen de “Fast Saga“-films die kunnen produceren. Wie trouwens ook terugkeert is Justin Lin, die eerder Tokyo Drift, The Fast & the Furious, Fast Five en Fast & Furious 6 regisseerde. Scenarist Chris Morgan, die elke Fast-film sinds Tokyo Drift heeft geschreven, zal bij deze film echter niet in actie komen. Dit kan wijst mogelijk op veranderingen binnen de koers van de franchise.

Bekijk de Fast and Furious 9 trailer bovenaan en check de film rond 20 mei 2020 in de bioscoop.

Fast and Furious 9 Super Bowl Trailer

Kort na het uitbrengen van de eerdere teaser en de eerste volledige trailer van vrijdag, liet Universal Pictures ook een speciale Fast and Furious 9 Super Bowl-clip zien, vol met nooit eerder gezien beeldmateriaal.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram