TRAILER: Nieuwe ‘A Quiet Place Part II’ previewclip doet het bloed stollen

a quiet place part 2 trailer

TRAILER: Nieuwe ‘A Quiet Place Part II’ previewclip doet het bloed stollen

De nieuwe A Quiet Place Part II trailer is angstaanjagend. Ga jij de door John Krasinski geregisseerde horrorfilm in de bioscoop kijken?

Paramount Pictures bracht onlangs een Super Bowl-trailer uit voor diens bloedstollende film A Quiet Place Part II. Het vervolg op John Krasinski’s horrorhit uit 2018, A Quiet Place, zal komende maand in de bioscoop verschijnen.

De sequel-film zal de verschrikkingen buitendeur verkennen nu het huis van Abbott is vernietigd. Krasinski heeft opnieuw het script geschreven, heeft de film geregisseerd en zal een kleine cameo maken.

De nieuwe trailer begint met een flashback en toont Lee Abbott en zijn gezin op de dag dat de wezens arriveren. Vervolgens zien we zijn vrouw Evelyn zijn graf bezoeken en de weg vervolgens richting het onbekende. Evelyn moet nu haar kinderen beschermen en de buitenwereld verkennen om Lee’s offer te eren om hen in leven te houden.

Check de trailer voor A Quiet Place Part II bovenaan en bekijk de film rond 20 maart in de bioscoop. Paramount Pictures heeft overigens ook een behind-the-scenes featurette vrijgegeven, waarin enkele vragen over het verhaal worden beantwoord.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram