WIN: HUAWEI’s Watch GT 2 is de ideale gadget voor sportievelingen met smaak

HUAWEI Watch GT 2

WIN: HUAWEI’s Watch GT 2 is de ideale gadget voor sportievelingen met smaak

De HUAWEI Watch GT 2 is de ideale gadget voor sportievelingen met smaak. Wil jij kans maken op het winnen van deze smartwatch?

HUAWEI Watch GT 2

Heb je ondanks het mooie weer moeite om naar buiten te gaan om te sporten? Met HUAWEI’s Watch GT2 blijf je gemotiveerd door nauwkeurig en realtime je workouts bij te houden, waaronder wandelen, fietsen en hardlopen (met gratis hardlooptrainingen). Wil jij eentje winnen?

Hoe goed je sportieve intenties ook zijn, door je activiteiten te monitoren verleg je het gemakkelijkst je grenzen. Deze Watch GT 2 smartwatch is voor de man die waarde aan sporten hecht, maar ook aan stijl. De gadget komt geheel volgens de moderne maatstaven met elegante designs, maar ook met 15 fitness functies die je helpen om fit te blijven -ook binnenshuis. Met de onlangs toegevoegde SpO2 functie krijg je bovendien inzicht in de mate waarin zuurstof door het bloed wordt opgenomen. In aanvulling daarop analyseert HUAWEI TruSleep je slaappatroon zodat je echt goed kunt herstellen na inspanning.

De HUAWEI Watch GT 2 is met de sportscholen nog altijd gesloten extra interessant, want de smartwatch doet tevens dienst als persoonlijke fitnesstrainer. De gadget beschikt over hardloopcursussen en een aanbeveling voor trainingsschema’s en benodigde hersteltijd. Echter zal het slimme horloges ook uitermate handig zijn op het moment dat de gym weer toegankelijk is.

Je telefoon kun je thuislaten tijdens je dagelijkse wandeling of work out, want muziek en speel je rechtstreeks af via je Watch GT2 – die te connecten is met je oortjes en tot 500 liedjes kan opslaan – en berichtgeving verwelkom je op het scherm van het horloge. Met de 46-mm variant kun je bovendien oproepen beantwoorden! De batterijduur van twee weken is overigens een godsgeschenk. Voor meer info over de smartwatch klik je hier.

Met een aantrekkelijke adviesprijs vanaf €199,- (42mm) of €229,- (46mm) is de HUAWEI Watch GT 2 nu verkrijgbaar. Ga voor de sporteditie, klassieke editie of elegante editie.

HUAWEI Watch GT 2

WIN HUAWEI Watch GT 2

Win jouw eigen HUAWEI Watch GT 2!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘slimmewatch’ en:

    • Volg ons op Instagram
    • Like op IG de laatste 9 foto’s
    • Laat bij 3 recente berichten een hartje achter
    • Vertel ons in jouw mailtje naar welke variant GT 2 smartwatch jouw voorkeur uitgaat

Wie weet ontvang jij binnenkort de hele toffe HUAWEI Watch GT 2 cadeau.

Succes!

Meedoen kan tot 9 juni en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram