Hästens lanceert $400.000 Grand Vividus-bed en Drake koopt eerste exemplaar

Hästens Grand Vividus bed

Hästens lanceert $400.000 Grand Vividus-bed en Drake koopt eerste exemplaar

De $400.000 kostende Hästens Grand Vividus is nu verkrijgbaar en rapper Drake kocht al het eerste exemplaar van het extreem luxe bed.

Hästens Grand Vividus bed

Hästens, Zweedse fabrikant van luxe bedden, heeft zijn meest luxe bed tot heden gelanceerd. Genaamd Grand Vividus, is het slaapkamermeubel ontworpen in samenwerking met de wereldberoemde ontwerper Ferris Rafauli. De Canadese rapper Drake kocht het eerste exemplaar van de Grand Vividus voor de lieve som van $ 400.000.

Een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe was het doel. Rafauli, bekend in de designwereld vanwege zijn innovatieve projecten en luxe huiscreatie voor elite klanten over de hele wereld – zo hielp hij Drake bij het ontwerp van zijn herenhuis in Toronto (zie onderaan) – liet zich inspireren door Hästens’ erfgoed en lange geschiedenis als bed- en zadelmaker om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli.

Verkrijgbaar in zwart en marineblauw, heeft het bed een matras dat zorgvuldig is vervaardigd met wol, katoen en paardenhaar. Elk ultra-pluche matras is gemaakt om minstens 50 jaar mee te gaan en wordt met de hand bekleed. “Grand Vividus” en “Life Well Lived” lezen we terug in gouden borduursels, terwijl een geweven patroon op basis van Hästens’ iconische paardeninsignes de geweven katoenen stof bedekt.

Evenals bij het matras, bedekt een dambordprint het complete koffer-achtige bedframe, terwijl luxe leder wordt gebruikt voor de hoeken en decoratieve handvatten. De Grand Vividus verwijst naar Verwijzend naar de gespen en noppen op paardenzadels, is de Grand Vividus versierd met een naamplaatje dat is vastgezet met gouden koperen noppen. Het bed straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromis en is een ​​kunstwerk voor de slaapkamer.

Hästens Grand Vividus bed

Hästens Grand Vividus bed kopen

Volledig met de hand vervaardigd door Hästens’ meest gewaardeerde vakmensen in de productiefaciliteit in Köping, Zweden, zijn de eerste tien bedden al gereserveerd via Hästens LA en Hästens NYC. Heb je interesse in de Hästens Grand Vividus? Ga dan naar GrandVividus.art om op de wachtlijst te komen. Ga voor meer informatie over de Grand Vividus naar de website van Hästens.

Hästens Grand Vividus bed

Hästens Grand Vividus bed

Hästens Grand Vividus bed

Hästens Grand Vividus bed

Post a Comment

#Volg ons op Instagram