Drake geeft een tour door zijn imposante woning in Toronto

drake's huis toronto tour

Drake geeft een tour door zijn imposante woning in Toronto

Drake geeft een tour door zijn imposante woning in Toronto. De blik in Drake’s huis maakt onderdeel uit van Architectural Digest’s mei 2020-uitgave.

Na een rondleiding door zijn huis te hebben gegeven in de recente “Toosie Slide”-video die je hierboven ziet, heeft Drake nu in samenwerking met Architectural Digest een ​​beter blik op zijn luxueuze huis in Toronto, ontworpen door Ferris Rafauli. De Canadese rapper zal op de cover van de mei 2020-uitgave van de designpublicatie verschijnen en heeft op zijn Instagram een ​​voorproefje gegeven van wat we in het tijdschrift kunnen verwachten.

De afbeeldingen van Drake’s huis tonen de enorme afmetingen, waarbij de woning wordt gesierd door weelderige gangen en grote trappen. De Canadese thuislocatie van de artiest is voorzien KAWS Dissected Companion-figuren, een aantal wedstrijd-gedragen NBA-shirts en een verzameling speelgoedfiguren in de bioscoopzaal.

Een van de opvallende eigenschappen van het huis is het officiële basketbalveld van NBA-formaat, versierd met op OVO geïnspireerde beelden, terwijl er ook een op maat gemaakte Bösendorfer-concertvleugel is ontworpen in samenwerking met Rafauli en Takashi Murakami.

Drake vertelt over het huis aan Architectural Digest: “Omdat ik het in mijn woonplaats bouwde, wilde ik dat het gebouw 100 jaar stand zou houden. Ik wilde dat het een monumentale schaal en gevoel kreeg. Het zal een van de dingen zijn die ik achterlaat, dus het moest tijdloos en sterk zijn.”

Hij vertelde het tijdschrift ook over zijn favoriete plek in het huis, waarbij de aandacht uitgaat naar zijn 975 vierkante meter grote slaapkamer en bijbehorende overdekte terrassen van 335 vierkante meter groot. “De slaapkamer is waar ik aan het eind van de nacht kom om te decomprimeren van de wereld en waar ik mijn ogen open om de dag te grijpen. Het bed laat je zweven, de douche laat je ontsnappen en je gedachten op een rij zetten, en de kast zorgt ervoor dat je tegen jezelf wilt praten terwijl je je aan het aankleden bent.”

Kijk hieronder rond in het extravagante huis van Drake en ga naar de Architectural Digest website om de volledige cover feature te lezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@archdigest @ferrisrafauli

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram