90 dagen gratis muziek maken en video’s editen met Apple’s Final Cut Pro X en Logic Pro X

apple gratis logic pro x - final cut pro x

90 dagen gratis muziek maken en video’s editen met Apple’s Final Cut Pro X en Logic Pro X

Apple biedt een gratis proefperiode van 90 dagen aan voor Final Cut Pro X en Logic Pro X. Edit je video’s en maak je eigen muziek vanuit huis.

apple gratis logic pro x - final cut pro x

Nu we allen zijn verzocht om vooral thuis te blijven, heeft Apple een gratis proefversies van maar liefst 90 dagen online geplaatst voor de Final Cut Pro X en Logic Pro X-software. Het is de eerste keer ooit dat het bedrijf dit aanbiedt en volgt nadat meerdere partijen hun product gratis, al dan niet tijdelijk, gratis aanbieden.

De gratis proefversie is vooral handig voor studenten die tijdens deze specifieke periode van het coronavirus thuis moeten blijven voor lessen. Final Cut Pro X wordt gebruikt voor het maken en bewerken van videoclips, terwijl Logic Pro X bedoeld is voor het produceren van muziek. Degenen die Final Cut Pro X willen gebruiken, hebben een Mac nodig die op zijn minst is bijgewerkt naar macOS 10.14.6. Andere vereisten zijn minimaal 4 GB RAM en 3,8 GB beschikbare schijfruimte. Mensen die al een oudere versie van Final Cut Pro gebruiken, kunnen de gratis proefversie van de nieuwste variant ook 90 dagen gebruiken.

Ga naar de website van Apple om de gratis proefversie nu te downloaden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram