Apple onthult nieuwe MacBook Air en iPad Pro

Nieuwe Apple iPad Pro

Apple onthult nieuwe MacBook Air en iPad Pro

Apple onthult nieuwe MacBook Air en iPad Pro, en legt de focus op snelheid, geheugen en de totale gebruikerservaring.

Apple heeft de komst van een nieuwe MacBook Air en iPad Pro bevestigd. De aankondiging toont een reeks aan nieuwe technologieën en functionaliteiten die zijn toegevoegd aan de twee producten, waarbij verbeteringen in snelheid, geheugen en de algehele gebruikerservaring centraal staan.

Nieuwe Apple MacBook Air

De nieuwe MacBook Air zal snellere prestaties leveren, beschikt over de nieuwe Magic Keyboard en krijgt tweemaal de opslag van eerdere modellen. De hogere snelheid betekent dat de CPU-prestaties twee keer sneller zijn, terwijl de grafische prestaties tot 80 procent sneller zijn. Het model begint nu bij 256 GB opslag.

De nieuwe Magic Keyboard verscheen voor het eerst op de 16-inch MacBook Pro en heeft een opnieuw ontworpen schaarmechanisme voor comfort en stabiliteit bij het toetsgevoel, evenals een nieuwe “T”-opstelling voor de pijltjestoetsen. De MacBook Air is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en wordt uitgebracht in de kleuren goud, zilver en “Space Grey”.

Tekst gaat door onder de foto’s

Nieuwe Apple MacBook Air

Nieuwe Apple MacBook Air

Nieuwe Apple MacBook Air

Nieuwe Apple MacBook Air

Nieuwe Apple iPad Pro

De tweede grote aankondiging van Apple is de geheel nieuwe iPad Pro, die naar verluidt de beste typervaring ooit op een iPad biedt. Deze typervaring is te danken aan de nieuwe trackpad-ondersteuning van iPadOS 13.4, wat betekent dat gebruikers door het hele systeem van de iPad kunnen navigeren zonder ooit hun handen van het model te hoeven halen. Daarnaast wordt er ook een nieuw Magic Keyboard uitgebracht voor de iPad Pro.

Andere kenmerken van de iPad zijn een nieuwe A12Z Bionic-chip, waardoor hij sneller is dan de meeste pc-laptops, evenals een ultrabrede camera, studiokwaliteit microfoons en de LiDAR-scanner voor dieptewaarneming. Deze scanner werkt met camera’s, bewegingssensoren en andere functies om de ervaring van augmented reality op de iPad Pro te blijven verbeteren.

De nieuwe MacBook Air is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Apple-webwinkel vanaf € 1.199, terwijl de iPad Pro beschikbaar is voor pre-order en wordt geleverd vanaf 25 maart, met een prijskaartje vanaf € 899.

Nieuwe Apple iPad Pro

Nieuwe Apple iPad Pro

Nieuwe Apple iPad Pro

Nieuwe Apple iPad Pro

Post a Comment

#Volg ons op Instagram