“Vanaf morgen kun je een ‘Call of Duty Modern Warfare 2’ remaster downloaden voor de console”

Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered

“Vanaf morgen kun je een ‘Call of Duty Modern Warfare 2’ remaster downloaden voor de console”

Volgens geruchten kunnen we vanaf morgen Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered downloaden voor de PlayStation 4.

Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered

Volgens geruchten en een onlangs uitgebrachte PlayStation Network-lijst, zal er morgen een remaster van de Call of Duty: Modern Warfare 2-campagne worden gelanceerd. Afgelopen weekend bekeek men de aankomende updates van deze week voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone, die beide de nieuwe remaster promoten.

Een Twitter-account voorspelde dat de campagnemodus op 30 maart, een dag eerder zou arriveren, en daarvoor was de officiële titel Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered van de game te zien op een beoordelingslijst voor videogames. Vanaf nu toont een PSN-lijst in Duitsland de aankomende titel.

De remaster zal alleen een campagne van Modern Warfare 2 bevatten, die zich zal concentreren op het verhaal van Soap MacTavish en Captain Price, evenals de beruchte ‘No Russian’-missie van de originele game. De campagne is “volledig geremasterd met verbeterde texturen, animaties, fysieke weergave, HDR-verlichting en meer”. Een (online) multiplayer-optie ontbreekt helaas.

Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered zal naar verwachting op 31 maart te downloaden zijn voor naar verwachting rond de €25 Bekijk hieronder de gelekte trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram