De International Amsterdam Motor Show keert tijdens het Paasweekend terug als de grootste autoshow van de Benelux

International Amsterdam Motor Show 2020

De International Amsterdam Motor Show keert tijdens het Paasweekend terug als de grootste autoshow van de Benelux

De International Amsterdam Motor Show 2020 keert tijdens het Paasweekend terug als de grootste autoshow van de Benelux. Kom jij genieten?

Van 9 tot en met 13 april kunnen autoliefhebbers hun hart weer ophalen in Amsterdam. Met de International Amsterdam Motor Show vindt dan namelijk de grootste autoshow van de Benelux plaats in de RAI. Net als in voorgaande jaren kunnen kunnen we genieten van de meest schitterende bolides van toen en nu, waarbij  ook zeer exclusieve auto’s het decor zullen sieren.

De RAI Amsterdam wordt tijdens het Paasweekend opnieuw omgetoverd tot dé thuishaven voor autogek Nederland. Met maar liefst meer dan 50.000 m2 aan playground, gaan we genieten van meer dan 300 bijzondere auto’s, live entertainment, videogames en zelf toffe competities. We kunnen zelfs zelf achter het stuur plaatsnemen van een van de zes beschikbare supercars. Voel jij de adrenaline al opkomen bij de gedachte van het gas intrappen?

In de Action Arena zal volop worden geracet en gedrift met Lamborghini’s en Ferrari’s, terwijl er iedere dag een ware Car Catwalk is waar je de meest exclusieve auto’s van dichtbij kunt bekijken, horen en natuurlijk ook ruiken. Wat dacht je van de unieke Bugatti Chiron Sport?

Ronkende motoren en snelle bolides zullen ons hart tijdens de International Amsterdam Motor Show 2020 sneller doen kloppen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

UNIEKE BUGATTI CHIRON SPORT TE ZIEN OP DE INTERNATIONAL AMSTERDAM MOTOR SHOW❗ In de RAI ga je maar liefst acht Bugatti’s naast elkaar zien. Je kan mooie klassiekers zien, maar deze unieke Chiron Sport; de enige in Nederland!🇳🇱 De Sport onderscheidt zich van de ‘standaard’ Chiron niet qua vermogen (1500 PK), maar door zijn ophanging, vering en is volledig afgestemd op sportief rijgedrag. De Chiron Sport heeft maar liefst vier uitlaten, wat zorgt voor een opvallende achterkant.💥 Kom deze unieke Bugatti Chiron Sport bekijken van 9 tot en met 13 april!🔥 #IAMS #IAMS2020 #Bugatti #BugattiChiron #BugattiChironSport #Amsterdam #MotorShow #CarShow #AutoShow

Een bericht gedeeld door 𝗔𝗠𝗦𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 𝗠𝗢𝗧𝗢𝗥 𝗦𝗛𝗢𝗪 – 𝗜𝗔𝗠𝗦 (@amsterdammotorshow) op

International Amsterdam Motor Show 2020 is derde editie

Na het succes van de tweede editie van IAMS vorig jaar, keert de organisatie in 2020 terug voor het derde hoofdstuk. En het belooft nog grootser te worden dan voorgaande jaren, aldus Sjoerd van Stokkum, organisator International Amsterdam Motor Show: “Ieder jaar willen we een kwalitatief hoogwaardige vierdaagse show neerzetten met veel bijzondere auto’s uit binnen- en buitenland die normaliter niet op één plek tegelijk te zien zijn. Dit jaar voegen we een aantal elementen toe aan het bestaande aanbod, waarmee we het evenement naar een nog hoger level tillen en de bezoekers een volledige auto-ervaring bieden.”

Jong en oud kunnen zich in de tweede week van april vergapen aan de wereld van automobiliteit, waarbij niet alleen kan worden genoten van de talloze bijzondere wagens, maar ook van nog meer entertainment, simulatoren, activiteiten als gaming en natuurlijk diverse stands en shops.

Wij kijken zelf vooral uit naar het rijden van een supercar met rij-instructeur, waar je nu tickets voor kunt kopen. Kies jij voor een rit in de Audi R8 V10 Cabrio, Ferrari 458 Spider, Lamborghini Huracán Evo Spider, Mclaren 570 S, Ford Mustang GT, Mercedes AMG GT S of Nissan GT-R?

Tickets kopen IAMS 2020 & kans maken op Formule 1-kaarten

De International Amsterdam Motor Show 2020 vindt plaats in het Paasweekend, van 9 t/m 13 april, en wordt gehouden in de Rai Amsterdam. Ook zijn er speciale tickets voor de IAMS Preview Night op 9 april. Geniet ’s avonds van een hapje en een drankje, terwijl je tussen de BN’ers, VIP’s en potentiële kopers rondloopt.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via amsterdammotorshow.com/tickets/ en kopers maken direct kans op twee Formule 1 weekendtickets voor de Dutch Grand Prix op zaterdag 2 mei en zondag 3 mei!

Bezoek voor meer informatie: amsterdammotorshow.com.
IAMS houdt uiteraard ook rekening met het coronavirus, waarover je hier meer leest.

International Amsterdam Motor Show 2020

Fotocredits: International Amsterdam Motor Show

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram