Tweede editie International Amsterdam Motor Show (IAMS) in de RAI is vanaf 3 april

International Amsterdam Motor Show 2019

Tweede editie International Amsterdam Motor Show (IAMS) in de RAI is vanaf 3 april

De International Amsterdam Motor Show heeft dit jaar een fantastische line-up aan auto’s. Ben jij erbij in de RAI van 3 tot en met 7 april 2019?

Wie ook maar een beetje affiniteit met auto’s heeft, moet begin april de agenda vrijhouden. Vanaf woensdag 3 april vindt namelijk de International Amsterdam Motor Show 2019 plaats in de Amsterdamse RAI. Heel veel exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en excentrieke, sportieve auto’s.

De IAMS is nu al een event wat de échte autoliefhebber niet mag missen. De eerste editie was met bijna 60.000 bezoekers een doorslaand succes en dit jaar wordt alles nog beter en nog leuker. Bij de IAMS 2019 wordt het accent gelegd op auto’s met emotie. Dit betekent bijvoorbeeld speciale supercars, unieke klassiekers en uiteraard te gekke sportauto’s met een geweldig performance gehalte.

International Amsterdam Motor Show 2019

Wat wordt er dan beter dit jaar?  Allereerst is de show van dit jaar maar liefst 50.000 m2 groter. Vijftigduizend vierkante meter (!), onder meer verspreid over de karakteristieke Europahal en Amstelhal. Daarnaast is er met al deze extra ruimte ook een aanzienlijke stijging merkbaar in het aanbod.

De IAMS 2019 zal een ongekende show worden van internationale allure. Verwacht meer dan 200 auto’s van importeurs, bolides van dealers en pareltjes uit bijzondere privécollecties. Dit alles verdeeld over de zeven grote hallen van de RAI. Louter auto’s die het hart sneller doen kloppen!

De tweede editie van de Internatinal Amsterdam Motor Show biedt ons begin april de kans om te genieten van auto’s die je zelden tot nooit op straat zal tegenkomen. Wat dat betreft wordt de RAI eigenlijk omgetoverd tot een gelegenheidsmuseum met auto’s uit het heden, het verleden en de toekomst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CARLINK MET O.A. DE BUGATTI CHIRON EN MCLAREN P1 GTR AANWEZIG! @carlink_international neemt ondermeer deze waanzinnige en zeer gelimiteerde McLaren P1 GTR mee naar de RAI Amsterdam. Wereldwijd zijn hier slechts 45 exemplaren van gemaakt en 1 daarvan kan je bewonderen tijdens de IAMS! Ook brengen zij de Bugatti Chiron mee. Wil jij weten wat er nog meer komt? Zorg dat je erbij bent! TICKETS MET KORTING Heb je nog geen tickets voor de International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam? Wees slim en bestel je tickets nu online om te profiteren van de online voorverkoop korting!#iams#amsterdammotorshow #carshow#motorshow#supercars#hypercars#classiccars#rai#luxury#bugattichiron #mclaren #mclarenp1gtr

Een bericht gedeeld door AmsterdamMotorShow (@amsterdammotorshow) op

Waar vind je welke auto tijdens IAMS 2019?

Hal 1,2,3,6 en 7 worden gevuld met de mooiste tuning, performance, supercars, hypercars en er staan tientallen standhouders. Daarnaast vind je in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar. Bij de IAMS zal Bleekemolen Race Planet een belangrijk deel van de Arena gaan invullen met excentrieke supercars!

Voor de échte liefhebbers zijn de eerste noviteiten en auto’s uit privécollecties inmiddels bekend gemaakt. Tijdens de IAMS 2019 kunnen we onder andere de unieke Mercedes CLK-GTR en een zeer bijzondere Spyker-collectie van Holland House (het beste uit Nederland) bekijken. Diverse Formule-1 en DTM auto’s zullen daarnaast te bewonderen zijn met het blote oog, evenals de nieuwste modellen van onder meer Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley. Daarnaast zal de legendarische Bugatti EB 110 aanwezig zijn en wordt wereldprimeur van het Italiaanse Novitec nog bekendgemaakt!

Op welke dag ga jij naar de International Amsterdam Motor Show 2019

IAMS 2019
Datum: 3 april t/m 7 april 2019
Locatie: RAI, Amsterdam
Tickets: VIP Night 3 april €99,- || 4 t/m 7 april €22,50 (online ticket), kassa €25,-

Klik hier voor meer info en tickets

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ZEER EXTREME MERCEDES-BENZ G63 AMG 6×6 AANWEZIG! BEREID JE VOOR OP EEN SHOW DIE ZIJN GELIJKE NIET KENT! WAT KAN JE VERWACHTEN Van de Bugatti Chiron tot een Pagani Huayra, van een McLaren Senna en McLaren P1 GTR tot een Ferrari LaFerrari, van Lamborghini Aventador SVJ tot Aston Martin DBS Superleggera, van de Ferrari F40 en Ferrari F50 tot de Bugatti EB110, van de nieuwe Rolls Royce Cullinan tot de bijzondere KTM X-BOW R, van de zeer gelimiteerde Mercedes-benz CLK GTR tot de Jaguar XJ220 en Jaguar XE Project 8 tot de Novitec McLaren 720 S N Largo en nog veel meer! Ook zal de zeer extreme Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 aanwezig zijn! TICKETS MET KORTING Heb je nog geen tickets voor de International Amsterdam Motor Show, van 3 t/m 7 april in de RAI Amsterdam? Wees slim en bestel je tickets nu via de link in bio om te profiteren van de online voorverkoop korting!#iams#amsterdammotorshow#rai#amsterdam#carshow#luxurycars#supercars#hypercars#mercedes#6*6

Een bericht gedeeld door AmsterdamMotorShow (@amsterdammotorshow) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SUPERSTARS FROM THE 90’S PADDOCK! Kom van 3 t/m 7 april naar de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam! Naast de zeer gelimiteerde Mercedes-Benz CLK GTR zal ook de legendarische Bugatti EB110 aanwezig zijn op de ‘Superstars from the 90’s’ paddock! Geniet van een spectaculaire autoshow met in hal 1,2,3,6 en 7 de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en tientalle standhouders. En in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar! TICKETS MET KORTING: link in bio!#amsterdammotorshow#IAMS#internationalamsterdammotorshow#rai#mercedesclkgtr#bugattieb110

Een bericht gedeeld door AmsterdamMotorShow (@amsterdammotorshow) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram