GIVEAWAY: Win kaarten voor Guy Ritchie’s flitsende Britse actiecomedy ‘The Gentlemen’

the gentlemen trailer guy ritchie

GIVEAWAY: Win kaarten voor Guy Ritchie’s flitsende Britse actiecomedy ‘The Gentlemen’

Win kaarten voor Guy Ritchie’s flitsende Britse actiecomedy The Gentlemen. De film draait vanaf 20 februari in de bioscoop.

Op 20 februari gaat de nieuwe film van Guy Ritchie in première. Bekend om zijn typische Britse humor, razendsnelle actie en geweldige casts, komt de nieuwste film van Ritchie, The Gentlemen, hopelijk in het rijtje van hooggewaardeerde films als Snatch terecht.

We volgen in dit verhaal de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwt in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Met onder anderen Matthew McConaughey, Colin Farrell, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Henry Golding, Michelle Dockery en Jeremy Strong. In de bioscoop te zien vanaf donderdag 20 februari.

The Gentlemen bioscoopWINACTIE The Gentlemen

Win twee gratis bioscooptickets + unieke merchandise voor deze razendsnelle actiecomedy van Britse makelij! Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘heer’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee!

Succes!

Meedoen kan tot 21 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram