TRAILER: Regisseur Matt Reeves onthult Robert Pattinson als ‘The Batman’ in nieuwe teaser

Robert Pattinson The Batman matt reeves

TRAILER: Regisseur Matt Reeves onthult Robert Pattinson als ‘The Batman’ in nieuwe teaser

Regisseur Matt Reeves heeft Robert Pattinson voor het eerst getoond als The Batman in nieuwe teaser. Wat vind jij van de nieuwe Batsuit?

Geregeld sijpelt er nieuws door over de aankomende Batman-film door regisseur Matt Reeves, waarbij het tot heden vooral ging over de invulling van de imposante cast. Dit weekend kwam echter de eerste teaser naar buiten met Robert Pattinson als The Batman.

Met de eerst big-screen look van ‘The Dark Knight’ te zien via een schermtest, krijgen we zeker een beter beeld van de nieuwe outfit gemaakt voor Pattinson. De sterke gelaatstrekken van de acteur accentuerend, zien we een ogenschijnlijk slanker ontwerp met een overdreven nekbeschermer, geaccentueerd door de vloeiende cape. Een nadere blik op de borst van het pak onthult een nieuw teruggebogen Bat-symbool – dat lijkt te verwijzen naar DC Comics’ Rebirth Batman – en benadrukt de intimiderende esthetiek van de vergulde gevechtsuitrusting.

Daarnaast onthulde Reeves dat de score bij de schermtest, de muziek dus, afkomstig is van Academy Award-winnaar Michael Giacchino.

Check de schermtest voor Robert Pattinson in de nieuwe Batsuit bovenaan en verwacht naar Matt Reeves’ The Batman medio juni 2021 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram