VIDEO: De 2020 Land Rover Defender verlegt de grenzen in ‘James Bond: No Time to Die’

2020 Land Rover Defender James Bond: No Time to Die

VIDEO: De 2020 Land Rover Defender verlegt de grenzen in ‘James Bond: No Time to Die’

De 2020 Land Rover Defender verlegt de grenzen in de nieuwe film James Bond: No Time to Die. Overleeft de auto een sprong van 30 meter?

Land Rover heeft zojuist zijn nieuwste tv-commercial uitgebracht met in de hoofdrol de 2020 Defender. Te zien in de aankomende James Bond: No Time to Die film, werden 10 Defenders met het VIN-nummer “007” tot het uiterste geduwd zonder aanpassingen aan de carrosseriestructuur, behalve de installatie van een rolkooi.

Bovenop de vele achtervolgingsscènes die door modderig terrein worden uitgevoerd, is ook een enorme sprong van maar liefst 30 meter te zien. Hoofdstuntcoördinator Lee Morrison vermeldt: “We hebben de Defender verder gepusht dan we voor mogelijk hielden om zo maximale opwinding te genereren én om fans inzicht te geven in de compromisloze uitdaging van het produceren van een ongelooflijke achtervolgingssequentie die je No Time to Die zult zien.”

Bekijk de video bovenaan voor een kijkje achter de schermen, met de 2020 Land Rover Defender in actie, en verwacht James Bond: No Time to Die medio april in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram