‘Lethal Weapon 5’ bevestigd met Mel Gibson en Danny Glover in de cast

Lethal Weapon 5

‘Lethal Weapon 5’ bevestigd met Mel Gibson en Danny Glover in de cast

De film Lethal Weapon 5 is bevestigd met de originele cast, inclusief Mel Gibson en Danny Glover, en zal de laatste film in de franchise zijn.

Lethal Weapon 5

In een aflevering van Producers Roundtable van The Hollywood Reporter bevestigde de Amerikaanse filmproducent Dan Lin dat een vijfde deel van de klassieker Lethal Weapon momenteel in de maak is. De eerste film was succesvol en leidde tot drie vervolgfilms. Een vierde opvolger is nu dus op weg.

Als de vijfde en laatste aflevering, zegt Lin dat Lethal Weapon 5 de terugkeer van de originele castleden Mel Gibson en Danny Glover zal betekenen. De regisseur van alle voorgaande vier films is Richard Donner, die dit jaar 90 wordt. Ondanks zijn hoge leeftijd zal ook hij terugkeren en de regierol opnieuw op zich nemen: “We proberen de laatste Lethal Weapon-film te maken”, zegt Lin. “En Dick Donner komt terug. De originele cast komt terug. En het is gewoon geweldig. Het verhaal zelf is heel persoonlijk voor hem. Mel en Danny zijn klaar om te beginnen, dus het gaat over het script.”

Lethal Weapon 5 is de eerste release – en waarschijnlijk de finale – van de franchise, nadat Lethal Weapon 4 in 1998 de laatste was, meer dan 20 jaar geleden. Omdat de productie zich nog in een vroeg stadium bevindt, is er geen officiële informatie over een mogelijke releasedatum of plot, dus fans van de franchise moeten ons in de gaten houden voor meer updates.

Bekijk hieronder enkele clips van de eerdere films om alvast in de mood te komen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram