TRAILER: Wes Anderson’s nieuwe film ‘The French Dispatch’ heeft eerste previewclip

The French Dispatch film wes anderson

TRAILER: Wes Anderson’s nieuwe film ‘The French Dispatch’ heeft eerste previewclip

Wes Anderson’s nieuwe film The French Dispatch heeft eerste previewclip en toont onder andere Tilda Swinton, Bill Murray & Timothée Chalamet. 

Nadat vorige maand de volledige titel en poster van de film werden onthuld, heeft Wes Anderson’s The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun nu ook zijn eerste officiële trailer ontvangen. De film beschikt over een reeks gebruikelijke Anderson-castmembers, waaronder Tilda Swinton, Bill Murray en Adrien Brody – evenals een sleutelrol voor Timothée Chalamet.

De film vertelt het verhaal van een Amerikaans tijdschrift dat wordt gepubliceerd in een fictieve Franse stad uit de 20e eeuw. In de loop van de film worden een aantal verhalen uit het laatste nummer van het tijdschrift verteld, waaronder “The Concrete Masterpiece” – over een gevangen kunstenaar gespeeld door Benicio Del Toro – en “Revisions to a Manifesto”, waarin Chalamet en Lyna Khoudri te zien zijn als student/revolutionairen, in een verhaal gebaseerd op de protesten van mei 1968 in Frankrijk.

Bekijk de eerste The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun trailer bovenaan en check de film medio 24 juli in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram