TRAILER: Elisbeth Moss vreest voor haar leven in ‘The Invisible Man’

The Invisible Man trailer

TRAILER: Elisbeth Moss vreest voor haar leven in ‘The Invisible Man’

Elisbeth Moss wordt ernstig gestalkt en vreesr voor haar leven in The Invisible Man. Ga jij de film deze maand bekijken in de bioscoop?

Universal Pictures en Blumhouse hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende horrorfilmremake The Invisible Man, door regisseur Leigh Whannell en met Elisabeth Moss in de hoofdrol. De spannende film verschijnt eind deze maand in de bioscoop.

De film zal zich concentreren op Cecilia Kass (Moss), na haar recente ontsnapping uit een relatie vol misbruik. Zodra ze ontdekt dat haar ex (Oliver Jackson-Cohen) zelfmoord heeft gepleegd, denkt ze dat hij haar onzichtbaar vanaf het graf achtervolgt.

Bovenstaande beelden tonen verschillende momenten waarop een onzichtbare aanwezigheid Cecilia volgt en verschillende trucs uithaalt in een poging haar gek te maken, wat iedereen in haar leven inmiddels gelooft dat ze is. “Terwijl een reeks toevalligheden dodelijk worden, probeert Cecilia te bewijzen dat ze wordt opgejaagd door iemand die niemand kan zien”, aldus het persbericht. In film spelen ook Harriet Dyer, Aldis Hodge en Storm Reid.

Bekijk de trailer bovenaan en check The Invisible Man wanneer deze in de bioscoop komt op 28 februari 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

He is always watching you. #TheInvisibleMan opens in theaters February 28.

Een bericht gedeeld door The  Invisible Man (@theinvisiblemanmovie) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram