TRAILER: Hilarische ‘The Big Lebowski’ spin-off ‘The Jesus Rolls’ heeft sterrencast

The Jesus Rolls trailer

TRAILER: Hilarische ‘The Big Lebowski’ spin-off ‘The Jesus Rolls’ heeft sterrencast

Met The Jesus Rolls is een hilarische spin-off van ‘The Big Lebowski’ onderweg. De trailer is hier en we zien een royale sterrencast.

De officiële trailer van The Jesus Rolls is eindelijk hier. In de officieuze spin-off van filmklassieker The Big Lebowski, geschreven en geregisseerd door John Turturro, keert diezelfde Turturro terug in zijn rol als Jesus, zoals eerder te zien in de iconische komedie van de Coen Brothers. Het beroemde regisseursduo is echter niet betrokken bij deze spin-off film.

Hoewel het project dient als een niet-officiële spin-off, is het ook een ode aan de klassieke Franse komedie Les Valseuses, omdat de film draait om Jesus’ bevrijding uit de gevangenis en het daaropvolgende avontuur vol misdaad en seks, vergezeld door zijn twee vrienden Petey (Bobby Cannavale) en Marie (Audrie Tatou). Christopher Walken, Jon Hamm, Pete Davidson en Susan Sarandon helpen de cast trouwens af te ronden.

Bekijk de trailer bovenaan en check de officiële poster hieronder. The Jesus Rolls verschijnt op 28 februari in geselecteerde bioscoppen en de film is ook op aanvraag beschikbaar op VOD, vanaf 6 maart.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram