UPDATE: Filmklassieker ‘Saw’ krijgt een reboot en de eerste trailer is hier

Spiral: From the Book of Saw trailer

UPDATE: Filmklassieker ‘Saw’ krijgt een reboot en de eerste trailer is hier

Filmklassieker ‘Saw’ krijgt een reboot en de Spiral: From the Book of Saw trailer is hier. Chris Rock, Samuel L. Jackson en Max Mingellha doen mee.

UPDATE

Chris Rock’s Saw-franchise reboot is over slechts een paar maanden te zien in de bioscoop en de officiële trailer is gelanceerd. Met de titel Spiral: From the Book of Saw, verscheen de videoclip eerst op Reddit, maar nu is hij officieel te zien via YouTube dankzij Lionsgate.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A new game begins. Introducing #spiral: From The Book Of Saw – In theaters May 15.

Een bericht gedeeld door Spiral (@saw) op


Origineel bericht 5 februari 2020

Filmklassieker ‘Saw’ krijgt een reboot en de eerste trailer voor Spiral: From the Book of Saw is opgedoken. Check snel wat Chris Rock voor ons in petto heeft.

Spiral: From the Book of Saw

Chris Rock’s Sawfranchise reboot is slechts een paar maanden in de kalender verwijderd en zojuist zijn de officiële titel en een trailer opgedoken. Met de titel Spiral: From the Book of Saw, verscheen de trailer op de populaire site Reddit (klik om te kijken).

De beelden beginnen met het personage van Rock, in de auto zittend naast een collega-detective, geportretteerd door Max Minghella (The Handmaid’s Tale). Al snel worden ze ingeschakeld wanneer een agent is neergeschoten. Raadselachtige misdaadscènes worden vervolgens getoond en we krijgen een eerste blik op Rock die probeert de puzzels op te lossen om zijn eigen leven te redden, samen met die van de andere betrokken politieagenten.

Rock deelde eerder met IGN: “Vaak ga ik naar een film of kijk ik een tv-programma en denk ik: “Wow, weet je, twee grappen zouden een groot verschil hebben gemaakt.” Ik hou van Saw, maar er is bijna geen humor. Dus nu leek het een goede plek … goede vruchtbare grond. De nieuwe film is nog steeds Saw … het is bloederig, het is goor, maar er is hier en daar een sprankje humor. We vernieuwen het niet, het is geen Scary Movie, het is Saw.”

Het nieuwste deel van de Saw-franchise is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Rock zelf. Darren Lynn Bousman zal de film regisseren met de originele makers Leigh Whannel en James Wan, die tevens als uitvoerende producenten optreden.

Spiral: From the Book of Saw, met in de hoofdrollen Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella en Marisol Nichols, komt op 15 mei 2020 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram