Disney kondigt de premièredata aan voor ‘The Mandalorian’ seizoen 2, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ & ‘WandaVision’

The Mandalorian seizoen 2, The Falcon and the Winter Soldier & WandaVision premièredatum

Disney kondigt de premièredata aan voor ‘The Mandalorian’ seizoen 2, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ & ‘WandaVision’

De premièredata aan voor The Mandalorian seizoen 2, The Falcon and the Winter Soldier & WandaVision zijn door Disney aangekondigd.

The Mandalorian seizoen 2, The Falcon and the Winter Soldier & WandaVision premièredatum

Nadat seizoen 2 eind vorig jaar door Jon Favreau werd bevestigd, heeft Chief Executive Officer van The Walt Disney Company, Bob Iger, zojuist bevestigd dat de nieuwe afleveringen van The Mandalorian seizoen 2 in oktober bij Disney+ te zien zullen zijn. Ook onthulde Iger dat twee Marvel-series vervroegd zullen worden uitgebracht, waarbij The Falcon and The Winter Soldier in augustus 2020 zal uitkomen, terwijl WandaVision in december 2020 zal arriveren.

The Mandalorian seizoen 2

Iger bevestigde het nieuws vannacht, Nederlandse tijd. Naast het aankondigen van de terugkeerdatum van The Mandalorian, liet hij ook weten dat potentiële spin-offs in de maak zijn: “De mogelijkheid om meer personages te infuseren en die personages in hun eigen richting te laten gaan, in termen van series”. Dit zal dus allemaal worden toegevoegd aan wat Disney+ al voor in petto heeft, zoals een Rogue One-prequel met Cassian Andor (gespeeld door Diego Luna) en een nieuwe serie over Ewan McGregor‘s Obi-Wan Kenobi.

The Mandalorian is een enorm succes voor Disney+ en is een van de redenen waarom de nieuwe streaming-site meer dan 28 miljoen abonnees heeft verzameld sinds de lancering in november.

De exacte datum voor de terugkeer van de Star Wars spin-off-serie in oktober moet nog worden gedeeld, dus houd ons in de gaten voor updates.

The Falcon and The Winter Soldier & WandaVision

Disney+ en Marvel gaven ons tijdens Super Bowl LIV een eerste echte blik op de aankomende Marvel Cinematic Universe tv-shows zoals The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki.

The Falcon and The Winter Soldier zal plaatsvinden na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en Sam Wilson (Anthony Mackie) zal de mantel van Captain America overnemen. Sebastian Stan’s personage en Captain America’s BFF, Bucky Barnes, zal ook een prominente rol spelen in de serie. Emily VanCamp keert terug als Sharon Carter en Daniel Brühl als de schurk, Zemo. De serie debuteert deze zomer dus al, met een release in augustus.

WandaVision zal zich concentreren op de relatie tussen Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff en Paul Bettany als Vision. Deze serie zal in de winter verschijnen, vermoedelijk voor de feestdagen. Helaas is er nog geen richtdatum vastgesteld voor Loki, maar de show zal naar verwachting ergens in 2021 aankomen.

Stay tuned voor meer info over de Disney Plus-series!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram