TRAILER: Tweede preview van Guy Ritchie’s “The Gentlemen” is hier

The Gentlemen trailer Guy Ritchie

TRAILER: Tweede preview van Guy Ritchie’s “The Gentlemen” is hier

De tweede trailer van Guy Ritchie’s The Gentlemen is hier en we zien een heleboel typische capriolen. Ga jij de Britse actiecomedy checken?

Regisseur Guy Ritchie besloot onlangs, tot onze grote tevredenheid, terug te keren naar zijn kenmerkende gritty crime-comedygenre. De stijl die hem hielp om zijn regiecarrière op poten te zetten zal deze maand te zien zijn op het witte doek, met zijn aanstaande project The Gentlemen. Check hierboven de tweede trailer met een cast vol sterren.

Na de eerste trailer eerder dit najaar te hebben uitgebracht, belicht de tweede visuele aanbieding van de film Matthew McConaughey als Mickey Pearson, een Amerikaanse expat in Londen die een zeer succesvolle wietverkoopoperatie leidt. Al snel komt het bericht dat Mickey zijn geld wil verzilveren en stoppen, waardoor andere boeven in de stad proberen zijn territorium willen veroveren. Net als de eerdere films van Ritchie, zit The Gentlemen vol met snelle dialogen, oplichting, chantage en veel meer.

Samen met McConaughey beschikt de film over een aantal geweldige A-list-acteurs, zoals Charlie Hunnam, Jeremy Strong en Colin Farrell. Zij die houden van Ritchie’s eerdere hits, zoals Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch, zullen zeker genieten van zijn aanstaande project.

The Gentlemen arriveert deze maand in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bring Daddy some kill… #TheGentlemen

Een bericht gedeeld door Guy Ritchie (@guyritchie) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram