TRAILER: Eerste ‘A Quiet Place Part II’ preview onthult meer over mysterieuze monsters

A Quiet Place Part II trailer

TRAILER: Eerste ‘A Quiet Place Part II’ preview onthult meer over mysterieuze monsters

De eerste A Quiet Place Part II trailer is eindelijk door Paramount Pictures beschikbaar gesteld en de monsters lijken te zijn gearriveerd.

Na een enorm succesvol eerste hoofdstuk keert de “stille horrorfilm” van John Krasinki binnenkort terug. Tijdens A Quiet Place Part II , zullen we opnieuw de hand voor onze mond moeten houden, want de monsters zijn niet verdwenen. De spannende film heeft nu een volledige theatrale trailer.

Volgens de trailer zal de film zowel een achtergrondverhaal als een voortzetting van de gebeurtenissen in A Quiet Place samenvoegen, waar de overlevenden Evelyn (gespeeld door Emily Blunt), Marcus (Noah Jupe) en Regan (Millicent Simmonds) hun reis zwijgend voortzetten door een verwoest Amerika, om zo de auditief gevoelige monsters te vermijden. De preview onthult hun taak om andere overlevenden op hun pad te vinden, terwijl ze aaseters tegenkomen, gespeeld door Cillian Murphy en Djimon Hounsou. Het trio realiseert de positieve bedoelingen van de nieuwkomers, maar wordt herinnerd aan post-apocalyptische basisprincipes: naast de naderende onheil zijn het ook mensen tegen wie je moet vechten.

Wat betreft het prequel-gehalte, onthult de trailer op 2:37 dat de film informatie zal bevatten over de herkomst van het monster, terwijl ze chaos en verderf in hun kleine woonplaats spuien. Hoewel deel I niet veel van hun oorsprong heeft uitgelegd, lijkt het erop dat deel II veel brandende vragen zal beantwoorden van fans die nieuwsgierig waren naar het begin van de monsters.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram