TRAILER: Nieuwste previewbeelden ‘1917’ tonen een visueel meesterwerk

1917 trailer sam mendes

TRAILER: Nieuwste previewbeelden ‘1917’ tonen een visueel meesterwerk

De beelden uit de nieuwste 1917 trailer tonen een visueel meesterwerk. De Eerste Wereldoorlog-film oog als één lange shot.

Universal Pictures heeft een indrukwekkende nieuwe trailer gedeeld 1917, het aankomende Eerste Wereldoorlogs-epos door de Oscar-winnende regisseur Sam Mendes.

Bewerkt om te ogen als één continue opname, speelt de film zich af gedurende het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog. Twee jonge Britse soldaten, gespeeld door George MacKay (Schofield) en Dean-Charles Chapman (Blake), hebben de taak om over te steken naar vijandelijk gebied om een ​​boodschap af te leveren die waarschijnlijk de slachting van honderden soldaten zal voorkomen.

Over de spannende film en verhaallijn vertelde Mendes aan SlashFilm: “Ik vond dat deze film in realtime moest worden verteld. Elke stap van de reis, elke ademhaling geademd met deze mannen voelde integraal en er is geen betere manier om dit verhaal te vertellen dan met één continu schot.”

In de nieuwe trailer krijgen we een beter beeld van de magie die cinematograaf Roger Deakins heeft bewerkstelligt. We zien verschillende verbluffende opnamen die zijn gemaakt. Deakins won overigens onlangs een Oscar voor zijn cinematografische werk in Blade Runner 2049, eveneens zo’n visueel meesterwerk.

In 1917 spelen ook Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong, Teresa Mahoney, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Justin Edwards, Gerran Howell, Anson Boon en Richard McCabe.

Bekijk de spannende laatste 1917 trailer bovenaan en check de film begin januari 2020 in de bioscoop. De oorlogsfilm is trouwens al genomineerd voor de 2020 Golden Globes.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram