TRAILER: Netflix introduceert Ryan Reynolds & Michael Bay’s aankomende actiefilm ‘6 Underground’

Netflix 6 Underground trailer = Ryan Reynolds & Michael Bay

TRAILER: Netflix introduceert Ryan Reynolds & Michael Bay’s aankomende actiefilm ‘6 Underground’

Netflix heeft de eerste trailer van Ryan Reynolds & Michael Bay’s aankomende actiefilm 6 Underground onthuld. De film stream je deze week al.

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende door Michael Bay-geregisseerde film 6 Underground, met Ryan Reynolds in de hoofdrol. De previewclip toont de belangrijkste plotdetails, uiteraard inclusief de nodige explosies, maar geeft niet te veel weg over de vele wendingen die ongetwijfeld zullen volgen.

Het verhaal is vrij simpel. Zes miljardairs zijn gekozen door het personage van Reynolds, genaamd “One”, om een ​​elite misdaadbestrijdingsteam te vormen. De leden zijn niet alleen geselecteerd vanwege hun vaardigheden, maar juist ook vanwege hun verlangen om het verleden achter zich te laten. Het idee is dat elk lid zijn dood in scène zet om van de radar te verdwijnen, waarna de criminele onderwereld kan worden aangepakt in volledige vrijheid van maatschappelijke beperkingen.

De film belooft de terugkeer van Michael Bay, die beroemd is vanwege het regisseren van explosieve actiefilms zoals Transformers en Bad Boys. Naast Bay werd 6 Underground mede geschreven door Deadpool en Deadpool 2-scenarioschrijversduo Rhett Reese en Paul Wernick. De film, die $ 150 miljoen kostte om te maken, kent verder een kast met onder meer Dave Franco, Mélanie Laurent, Payman Maadi en Corey Hawkins.

Check de nieuwe Michael Bay-film met Ryan Reynolds vanaf 13 december op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram