TRAILER: ‘The Grudge’ reboot is niet voor bange kijkers

the grudge reboot red band trailer

TRAILER: ‘The Grudge’ reboot is niet voor bange kijkers

De nieuwste trailer voor The Grudge reboot is angstaanjagend en belooft ons een krankzinnige horrorfilm. Durf jij te kijken?

De Red Band-trailer voor Sam Raimi en regisseur Nicolas Pesce’s aanstaande The Grudge-reboot is nu te zien en staat in het teken van angstaanjagende horror. In de bovenstaande clip zien we hoe actrice Linda Shaye uit de Insidious-films griezelig een politieagent (gespeeld door Andrea Riseborough) benaderen voordat haar in staat van ontbinding verkerende echtgenoot wordt ontdekt. Need we say more?

Eerdere Amerikaanse verfilmingen van het Japanse The Grudge werden daar voorzien van PG-13, terwijl deze film Rated R zal zijn, equivalent aan onze 16 jaar en ouder-categorie. Een andere verandering in deze film is het verplaatsen van het verhaal van de film van Japan naar de Verenigde Staten.

Regisseur Pesce vertelt: “De schoonheid van deze franchise, zowel de Amerikaanse als de Japanse iteraties, is dat het een bloemlezingenreeks is. Elke film is een ander verhaal van verschillende personages die verschillende interacties hebben met deze vloek.” Hij vervolgt: “In de tijd waarin we alles opnieuw maken, vond ik het leuk om in het The Grudge-universum te duiken waar we niet alles opnieuw hoeven te maken, maar juist een nieuw hoofdstuk toevoegen aan de reeks.”

Bekijk de trailer bovenaan en check de reboot van de film begin januari 2020 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram