TRAILER: Eerste ‘Ghostbusters: Afterlife’ beelden tonen terugkeer van oude bekenden

ghostbusters afterlife trailer

TRAILER: Eerste ‘Ghostbusters: Afterlife’ beelden tonen terugkeer van oude bekenden

De eerste Ghostbusters: Afterlife trailer is hier en toont de terugkeer van oude bekenden en nieuwe gezichten. Wat vind jij van de cast?

Ghostbusters-fans hebben geduldig moeten wachten op de eerste previewbeelden van de reboot van hun geliefde filmfranchise. Sony Pictures heeft nu eindelijk de eerste volledige trailer voor Ghostbusters: Afterlife online gezet, en we zien onder meer de iconische Ecto-1

Het komende vervolg zal plaatsvinden in hetzelfde universum als de twee originele films en niet in het universum van de door vrouwen geleide reboot van Paul Feig uit 2016. Originele castleden zoals Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson keren terug in hun legendarische rollen, naast Annie Potts en Sigourney Weaver. Cargo Coon van Fargo speelt een alleenstaande moeder genaamd Callie, terwijl McKenna Grace (Annabelle Comes Home) haar dochter Phoebe speelt en Finn Wolfhard (Stranger Things) haar zoon Trevor. Daarnaast sluit Paul Rudd van Ant-Man zich aan bij de cast als Mr. Grooberson, een wetenschapsleraar die bevriend raakt met de twee kinderen.

De officiële synopsis van de nieuwe film luidt:

“Van regisseur Jason Reitman en producent Ivan Reitman komt het volgende hoofdstuk in het oorspronkelijke Ghostbusters-universum. In Ghostbusters: Afterlife, wanneer een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein stadje aankomen, beginnen ze hun verband met de originele ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten te ontdekken. De film is geschreven door Jason Reitman & Gil Kenan.”

De film staat gepland voor debuut in bioscopen wereldwijd op 10 juli 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Ghostbusters arriving Summer 2020. Trailer Monday. @Ghostbusters

Een bericht gedeeld door Sony Pictures (@sonypictures) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram