TRAILER: Gal Gadot is terug in DC Comics’ ‘Wonder Woman 1984’

Wonder Woman 1984 trailer

TRAILER: Gal Gadot is terug in DC Comics’ ‘Wonder Woman 1984’

DC Comics’ aankomende film Wonder Woman 1984 heeft eindelijk haar eerste trailer. Actrice Gal Gadot keert uiteraard terug in de hoofdrol.

De langverwachte officiële trailer voor Wonder Woman 1984 heeft eindelijk zijn debuut gemaakt tijdens de Comic Con Experience 2019 in São Paulo, Brazilië. In de clip van twee minuten wordt de superheldin, gespeeld door Gal Gadot, getransporteerd naar het Amerika van de jaren 80, inclusief groot haar en new wave-muziek, maar verwikkeld in de Koude Oorlog.

Hoogtepunten in de clip zijn onder meer Diana Prince die haar aartsvijand Cheetah (gespeeld door Kristen Wiig) tegenkomt, haar tiara gebruikt om beveiligingscamera’s in een winkelcentrum te omzijlen en bliksemschichten swingt met haar lasso.

Wonder Woman 1984 markeert de negende aflevering in het DC Extended Universe, na Shazam eerder dit jaar en Aquaman in 2018. In film zien we naast Gadot en Wiig ook Pedro Pascal en Chris Pine. De film verschijn medio juni 2020 in de bioscoop en de officiële trailer bekijk je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram