TRAILER: Legende Donnie Yen reist af naar Amerika in Kung Fu-film ‘Ip Man 4’

ip man 4 - trailer donnie yen

TRAILER: Legende Donnie Yen reist af naar Amerika in Kung Fu-film ‘Ip Man 4’

Legende Donnie Yen reist af naar Amerika in Kung Fu-film I- Man 4. De trailer van de vermoedelijk laatste film in de martial arts-serie kijk je nu.

De volledige trailer van de langverwachte Kung Fu-film Ip Man 4 is gisteren onthuld. Martial arts-acteur Donnie Yen keert vermoedelijk voor de laatste keer terug in de Ip Man-franchise, die in 2008 debuteerde en nog altijd door kijkers wereldwijd hoog wordt gewaardeerd.

De clip is de laatste trailer vóór de release van de film op 25 december en toont Donnie Yen, die het centrale personage afbeeldt, op weg naar Amerika voor een laatste gevecht. De trailer begint met een grappige uitwisseling op school, waarbij de krijgskunstenaar probeert uit te leggen dat hij Kung Fu leert aan een nogal verwarde vrouw. We krijgen vervolgens enkele van de uitstekende vechtsequenties te zien, evenals een blik op acteur Kwok-Kwan Chan, die vechtsportlegende Bruce Lee uitbeeldt

Het verhaal gaat over het leven van Ip Man na de dood van zijn vrouw. In de hoop een betere toekomst voor zijn zoon te vinden, reist hij naar Amerika, maar wordt hij geconfronteerd met veel rassendiscriminatie. Dit dwingt Ip Man ertoe zijn leven opnieuw onder de loep te nemen en te bedenken waarom hij in de eerste plaats met vechtsporten begon. Scott Adkins zien we tot slot een ondersteunende rol spelen als Amerikaanse militair en vechter.

In Ip Man 4 wordt Yen waarschijnlijk voor de laatste keer in deze rol herenigt met regisseur Wilson Yip. De filmreeks startte zoals gezegd in 2008 en is gebaseerd op de real-life krijgskunstenaar die van 1893 tot 1972 leefde. Het vierde deel van Ip Man verschijnt wereldwijd tegen de kerst in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram