TRAILER: Daniel Craig is nog eenmaal James Bond in ‘No Time to Die’

James Bond No Time to Die trailer

TRAILER: Daniel Craig is nog eenmaal James Bond in ‘No Time to Die’

Daniel Craig is schittert nog eenmaal als James Bond in No Time to Die. De trailer van de nieuwe Bond-film is nu te zien.

Nadat begin april enkele details en beelden van de komende Bond 25-film online te zien waren, heeft MGM nu eindelijk de eerste actievolle trailer voor No Time to Die onthuld. De langverwachte film betekent voor Daniel Craig de vijfde en laatste keer als de Britse superspion.

In deze nieuwe Bond-film geniet voormalig agent 007 van zijn pensioen, totdat hij wordt bezocht door een oude vriend. Al snel wordt hij gedwongen terug te keren naar het leven dat hij probeerde achter zich te laten. In de beelden bovenaan zien we Bond zijn klassieke Aston Martin V8 in Londen rijden, blaast hij dingen op en ontwijkt hij kogels. Bovendien maken we eindelijk kennis met het personage van Lashana Lynch, die al twee jaar 00-agent is, en de mysterieuze schurk gespeeld door Rami Malek. Hieronder lees je de volledige synopsis van de film.

“In No Time to Die heeft Bond zijn actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. Zijn vrede is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt om hulp te vragen. De missie om een ​​gekidnapte wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.”

Acteur Malek, die de Academy Award won, zal naast Craig de hoofdrol spelen in de film, terwijl Ralph Fiennes (Gareth Mallory), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q) en Lea Seydoux (Dr. Madelaine Swann) tot de terugkerende sterren van de film behoren. Nieuwkomers zijn Ana de Armas (Blade Runner 2049), Billy Magnussen (Game Night), Dali Benssalah, Christoph Waltz (Inglourious Basterds) en David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy).

Geregisseerd door Cary Fukunaga gaat No Time to Die begin april 2020 in première.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tomorrow… the first trailer for #NoTimeToDie #Bond25

Een bericht gedeeld door James Bond 007 (@007) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram