GIVEAWAY: Win het officiële bordspel van hitserie ‘Peaky Blinders’

officiële Peaky Blinders bordspel

GIVEAWAY: Win het officiële bordspel van hitserie ‘Peaky Blinders’

Het officiële Peaky Blinders bordspel is nu verkrijgbaar en wij geven een aantal exemplaren weg. Perfect als kerstcadeau voor jezelf of een ander!

officiële Peaky Blinders bordspel

Hitserie Peaky Blinders is in de afgelopen uitgegroeid tot een ware favoriet onder liefhebbers van goede misdaadseries. En wij hebben mooi nieuws voor hen én bordspelfanaten, want het officiële Peaky Blinders bordspel is onlangs uitgebracht en wij geven een aantal exemplaren weg.

Mocht je nog een kerstcadeautip zoeken voor iemand die de serie volgt, dan is dit bordspel het ultieme cadeau. Samen om tafel genieten van de spanning die het spel met zich meebrengt, terwijl je geniet van een goed glas whisky en een mooie sigaar. Er zijn vervelendere avonden denkbaar rondom de feestdagen.

Met het spel waan jij je in het Engelse Birmingham van de jaren twintig, waar je een sterk netwerk moet creëren en de belangrijkste pion wordt in een spannende gangsteroorlog. Sinds begin oktober is het nieuwe seizoen van de serie te zien op Netflix en met dit bordspel kunnen de fans in de voetsporen treden van de beruchte Shelby-familie.

officiële Peaky Blinders bordspelLees hieronder snel meer over het bordspel, dat nu in de winkel ligt, en doe mee met de giveaway.

Consumentenprijs: € 34,99
Aantal spelers: 2-4 spelers
Leeftijd: 12+
Speelduur: 90 minuten

Het officiële Peaky Blinders bordspel

De unieke gameplay van het bordspel brengt plezier voor iedere spelliefhebber en fan van de show. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool en een whiskyglas zit je al snel in de bekende sfeer. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig.

Je dient persoonlijke statistieken te verhogen, zoals charisma, kracht en intelligentie, zodat je tegenstanders kunt verslaan en missies kunt voltooien. Een oorlog win je echter uiteraard niet alleen, dus creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer je in rum, auto-onderdelen, wapens of paardenraces, en ga je de strijd aan met je grootste rivalen. Het doel? De meest gevreesde gangster van Birmingham worden!

WINACTIE: Het officiële Peaky Blinders bordspel

Win het officiële Peaky Blinders bordspel. Met wie ga jij het spelen als je wint? Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Shelby’ en wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen bordspel van de populaire serie!

Succes!

Meedoen kan tot 13 december en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

3 Comments

 • Len Bergenhenegouwen
  6 december 2019

  Leuk met z’n allen Peaky Blinders bord game spelen op de originele Irish pikey’s way!

 • Lisa Smeenge
  9 december 2019

  Awesome! 🕵️‍♂️

 • marij brand
  10 december 2019

  prachtig zeg! ik doe graag mee

Post a Comment

#Volg ons op Instagram