TRAILER: Avenger Scarlett Johansson is misschien wel voor de laatste keer te zien in ‘Black Widow’

black widow trailer marvel scarlett johansson

TRAILER: Avenger Scarlett Johansson is misschien wel voor de laatste keer te zien in ‘Black Widow’

De eerste Black Widow trailer met Scarlett Johansson is eindelijk gelanceerd. Het betekent het eerste hoofdstuk in Marvel Cinematic Universe Phase 4.

Marvel Studios heeft eindelijk de langverwachte trailer van Black Widow online geplaatst. De eerste stand-alone film over Avenger Natasha Romanoff is een prequel die zich richt op de opkomst van het personage, gespeeld door Scarlett Johansson. We zien hoe zij een een agent van S.H.I.E.L.D. wordt en uiteindelijk uitgroeit tot een geliefd onderdeel van de Avengers.

De clip begint met een dialoog uit Avengers: Endgame, waarin Natasha Romanoff tegen Steve Rogers, beter bekend als Captain America, zegt: “Ik had vroeger niets, toen kreeg ik deze baan, deze familie. Ik was er beter door. Ik heb fouten gemaakt, ik kan niet terug.”

De trailer bevat tevens flashbackscènes uit eerdere Marvel-films van de populaire franchise, evenals een eerste blik op het Red Guardian-personage van David Harbour en Florence Pugh, die een andere moordenaar speelt genaamd Yelena Belova, ook gebruikmakend van de Black Widow-naam. Daarnaast zien we Red Room-trainer Melina, gespeeld door Rachel Weisz. De film maakt tot slot gebruik van prachtige filmlocaties in Londen, Boedapest en Marokko, die goed zijn terug te zien in de clip.

Black Widow vindt plaats na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en is de eerste film binnen Fase 4 van de Marvel Cinematic Universe. Johansson stapte voor het eerst in de rol van de dodelijke moordenaar in Iron Man 2 in 2010. Begin mei 2020, tien jaar na dato, verschijnt misschien wel haar laatste superheldenfilm in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Check out the brand new teaser poster for Marvel Studios’ #BlackWidow. In theaters May 1, 2020.

Een bericht gedeeld door Marvel Studios (@marvelstudios) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram