GIVEAWAY: Win de nieuw gelanceerde Blu-ray van blockbuster ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw trailer

GIVEAWAY: Win de nieuw gelanceerde Blu-ray van blockbuster ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’

De Fast & Furious: Hobbs & Shaw Blu-ray is sinds dit weekend verkrijgbaar en wij geven een aantal weg. Wil jij deze blockbuster snel thuis kijken?

Op 30 november heeft Universal Home Entertainment de succesvolle actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw uitgebracht op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD. Wij gaan een aantal Blu-ray ’s van de actiefilm met Dwayne Johnson en Jason Statham weggeven, dus lees snel verder.

Johnson en Statham kruipen opnieuw in hun onvergetelijke rollen als Hobbs en Shaw in deze keiharde actiefilm uit de blockbuster Fast & Furious-franchise!

Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs (Johnson) en wetteloze outcast Deckard Shaw (Statham) elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton (Idris Elba) een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen.

Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.

WINACTIE Fast & Furious: Hobbs & Shaw Blu-ray!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw Blu-ray

Win de Blu-ray van deze knallende actiefilm. Met wie ga jij ‘m kijken als je wint? Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘FFbluray’ en wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen Blu-ray van de film!

Succes!

Meedoen kan tot 6 december en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

1 Comment

  • Sital
    3 december 2019

    Leuk

Post a Comment

#Volg ons op Instagram