CADEAUTIP: De Beery Christmas is een Adventskalender met 24 speciaalbieren

Beery Christmas adventskalender met 24 speciaalbieren

CADEAUTIP: De Beery Christmas is een Adventskalender met 24 speciaalbieren

De ultieme cadeautip voor bierliefhebbers is zonder twijfel de Beery Christmas, een Adventskalender met maar liefst 24 speciaalbieren.

Beery Christmas adventskalender met 24 speciaalbieren

Met de decembermaand voor de deur is het aftellen geblazen tot kerstmis. En wat is nu een mooiere manier om dit te doen, dan met een authentieke adventskalender? Speciaal voor deze bijzondere tijd van het jaar heeft HOPT opnieuw een geweldige Beery Christmas samengesteld, dé adventskalender met 24 speciaalbieren.

Het vraagstuk hoe je een adventskalender tijdig gebruikt, terwijl je ‘m met kerstmis cadeau geeft of krijgt laten we even in het midden – daar komen jullie wel uit! – maar de Beery Christmas is ook dit jaar weer een ware must have voor de liefhebber van speciaalbier.

Verschillende speciaalbieren, gebrouwen door de beste brouwers van over de hele wereld, bijna allemaal samengebracht in een eenmalige opgave. Natuurlijk ga je deze op het verlanglijstje zetten voor onder de boom.

Beery Christmas 2019

De editie van dit jaar is ontworpen door Rafael Varona, een veelzijdige en getalenteerde tekenaar en vormgever die deels in Berlijn, deels in Amsterdam woont en werkt. Zijn inspiratie vond hij in alle handelingen die plaatsvinden om de Beery Christmas bij de liefhebber te krijgen. Van het brouwen van bier tot het uiteindelijke bezorgen. Het resultaat is een kleurrijk ontwerp voor de Beery Christmas dat uitnodigt tot proeven. Een prachtig ontworpen pakket dat dus niet alleen super is om te krijgen, maar ook om cadeau te geven.

Niets ten nadele van het fraaie design, maar het is natuurlijk uiteindelijk de bijzondere inhoud die ons doet watertanden. De 24 bieren die je in de Beery Christmas 2019 vindt zijn namelijk bijna allemaal exclusief gebrouwen voor deze adventskalender. Je gaat dus hoe dan ook op een ware bierontdekkingsreis dit jaar, met op de planning hoppige bieren, blonde bieren, bieren met geroosterd mout, exotische vruchten en nog veel meer.

Bierontdekkingsreis

De nieuwe Beery Christmas bestaat zogezegd uit een indrukwekkende bierselectie. Het zijn vrijwel allemaal bieren die in kleine batches zijn gebrouwen en daarom uniek zijn. Bijna elk bier in de selectie voor 2019 is speciaal voor de adventskalender gebrouwen.

De bieren zijn afkomstig uit maar liefst 17 verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Japan, Estland en Ierland, en dat van 29 brouwerijen. Van deze brouwerijen begeven zich 15 in de Top 100 van RateBeer. Bovendien bevat de Beery Christmas 5 samenwerkingen van verschillende brouwerijen.

Vanaf 1 december zullen tienduizenden mensen, net zoals jij, maar zeker zoals wij, hetzelfde bier drinken. Elke dag een ware prikkeling van de smaakpapillen dankzij originele, verrassende, inspirerende en exclusieve bieren.

Voorproefje

Aangezien het wachten tot de kerst nog even duurt, lichten we alvast een klein tipje van de sluier. Onderstaande drie bieren ga jij sowieso terugvinden in jouw Beery Christmas 2019.

Dag 9
Naam: Monsieur Chouette. (Meneer de Uil)
Herkomst: Nederland
Brouwerij: Uiltje Brewing Company
Stijl: India Pale Ale
Bijzonder aan dit bier: Het etiket is speciaal ontworpen voor de Beery Christmas door Gerben Valkema, de tekenaar van onder andere Donald Duck.

Dag 11
Naam: Darcy
Herkomst: Engeland
Brouwerij: Thornbridge Brewery
Stijl: ESB (Extra Special Bitter)
Bijzonder aan dit bier: 100% Britse ingrediënten. Darcy is een bittere Ale gebrouwen in de zuiverste Engelse traditie, met uitsluitend Britse ingrediënten.

Dag 14
Naam: Celtus
Herkomst: Estland
Brouwerij: Samenwerking tussen Sori Brewing en Seven Island Brewery
Stijl: Roggebier.
Specialiteit: Het bier heeft liggen rijpen met eikenhouten vlokken voor een pittig en hartig aroma. Brouwerij Seven Island staat overigens in de top 100 van RateBeer.

Beery Christmas 2019 kopen

De Adventskalender met 24 specialbieren uit de hele wereld is nu te koop en bestel je via Hopt.nl. Het prijskaartje is slechts €69,90. Als je snel bent profiteer je trouwens van 30% korting.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram