GIVEAWAY: Win tickets voor het uitverkochte elrow x STRAF_WERK op 6 december

elrow x STRAF_WERK 2019

GIVEAWAY: Win tickets voor het uitverkochte elrow x STRAF_WERK op 6 december

Win tickets voor het uitverkochte muziekfestival elrow x STRAF_WERK 2019, op 6 december in Klokgebouw Eindhoven.

elrow x STRAF_WERK 2019

Aankomende vrijdag vindt de nieuwste editie plaats van het altijd populaire muziekfeest elrow x STRAF_WERK. De twee technofeestgrootmachten dalen voor de gelegenheid af naar het zuiden van ons land, waar het Klokgebouw in Eindhoven het decor is. Reeds stijf uitverkocht, hebben wij een aantal van de laatste kaarten om weg te geven.

Zowel elrow als STRAF_WERK zijn natuurlijk doorgewinterde namen op het gebied van technofeesten. Ze staan beiden garant voor een extreem goed feestje en verkopen daarom eigenlijk altijd uit. We hoeven je dus niet te overtuigen van het feit dat de twee samen het dak er dit weekend af zullen knallen. En jij kunt erbij zijn.

elrow x STRAF_WERK in Eindhoven is een decembertraditie

Aangezien het niet de eerste keer is dat beide organisaties de handen ineenslaan voor een gezamenlijk feest in Eindhoven, kunnen we concluderen dat elrow x STRAF_WERK naast Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw langzaamaan de vierde traditie begint te worden in december. Het Klokgebouw zal op 6 december opnieuw worden omgetoverd tot een waar techno- en techhouseparadijs, waarbij we tot 7 uur ’s ochtends kunnen genieten van de kenmerkende, bizarre aankleding van elrow en het rauwe, diepere van STRAF_WERK .

De Spaanse organisator en onze Nederlandse feestcommissie zullen elk een eigen stage hosten, waarbij het lastig zal worden om te bepalen waar je gaat dansen. De twee stages zijn namelijk zoals gebruikelijk gevuld met een indrukwekkende line-up.

elrow x STRAF_WERK line-up

STRAFWERK
Âme [DJ]
Kevin de Vries & VNTM (live)
Maya Jane Coles
Nicky Elisabeth
Recondite (live)
Stephan Bodzin (live)

ELROW
Alan Fitzpatrick
ANOTR
Eddy M
Ida Engberg
Skream
Toman
Viviana Casanova

elrow x STRAF_WERK 2019 Tickets & Info

▬▬ TICKETS ▬▬

Sold out!

Koop je ticket hier via Ticketswap en ga naar de officiële website voor meer info.

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 6 december 2019
Tijd: 22.00 – 07.00
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Leeftijd: 18+

Win tickets voor elrow x STRAF_WERK 2019

Heb jij geen tickets kunnen bemachtigen maar wil jij toch genieten van de beste house en techno dj’s in de wereld, de uitbarstingen van licht en kleur, acrobaten door de lucht zwevend als een vloed van confetti, eclectische rekwisieten en speelgoed? Doe dan mee met onze elrow x STRAF_WERK 2019 giveaway! Wie neem jij mee als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘traditie’ en vertel ons wie je meeneemt. Wie weet ontvang jij de gratis kaarten voor het uitverkochte feest!

Succes!

LET OP! Meedoen kan tot donderdag 5 december. Winnaars ontvangen bericht en deelname kan alleen vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram