TRAILER: Netflix’ nieuwste misdaad-docuserie ‘The Confession Killer’ draait om moordenaar Henry Lee Lucas

The Confession Killer netflix

TRAILER: Netflix’ nieuwste misdaad-docuserie ‘The Confession Killer’ draait om moordenaar Henry Lee Lucas

De nieuwe Netflix misdaad-docuserie The Confession Killer draait om moordenaar Henry Lee Lucas, die meer dan 800 moorden zou hebben gepleegd.

Na de release van The Devil Next Door, heeft Netflix nu een trailer vrijgegeven voor een andere misdaaddocuserie, dit keer draaiend om de beruchte erfenis van Henry Lee Lucas – een seriemoordenaar die begin jaren 80 toegaf verantwoordelijk te zijn voor in ieder geval 600 moorden.

Hoewel zijn bekentenissen veel gezinnen en verschillende onopgeloste zaken hebben gesloten, zal The Confession Killer verschillende verdachte feiten over de zaak bespreken en bij enkele claims van Lucas vraagtekens zetten.

“Zelfs zonder direct bewijs dat Lucas aan de plaats delict koppelt, verbijsterde hij autoriteiten met zijn vermogen om de portretten van slachtoffers te schetsen terwijl hij brute details van elke aanval citeerde”, aldus Netflix. De aanstaande door Robert Kenner geleide vijfdelige docuserie zal onderzoeken hoe de man, die ooit de meest productieve seriemoordenaar van Amerika werd genoemd, misschien wel gewoon een complexe figuur is die verstrikt is geraakt in een gebrekkig rechtssysteem.

Bekijk de trailer bovenaan en check The Confession Killer op Netflix vanaf 6 december.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram