TRAILER: ‘The Irishman’ is onderweg en dit is de laatste trailer voor de film!

the irishman - netflix martin scorsese

TRAILER: ‘The Irishman’ is onderweg en dit is de laatste trailer voor de film!

Martin Scorsese’s aankomende film The Irishman is onderweg en dit is de laatste trailer. Ga jij de maffiathriller checken op Netflix?

Netflix heeft de allerlaatste trailer gedeeld voor de nu al veelgeprezen aankomende film The Irishman, geregisseerd door Martin Scorsese en met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci onderdeel uitmakend van de veelbelovende cast.

De naderende film, die 3 uur en 28 minuten duurt, vertelt het epische verhaal van de Tweede Wereldoorlog-veteraan Frank Sheeran (De Niro) en de tijd waarin hij werkt met beruchte figuren in de wereld van de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika. De film zal de decennia overspannen en gebeurtenissen aankaarten zoals de verdwijning van de legendarische vakbondsbaas Jimmy Hoffa (Al Pacino) en de innerlijke werking van de georganiseerde misdaad in de politiek.

Het filmproject heeft een tumultueuze reis achter de rug, waarbij regisseur Scorsese verschillende studio’s sprak totdat Netflix de rechten verwierf. Omdat de streamingdienst echter frequent films uitbrengt die nog in de bioscoop te zien zijn, begonnen bioscoopketens vragen te stellen over de theatrale release van The Irishman. Het zorgde uiteindelijk voor een beperkte bioscooprelease, zodat de film wel kan meestrijden voor een Oscar-overweging. Bovendien schreef men geschiedenis door het de eerste film maken die een beperkte uitvoering krijgt op een Broadway-locatie.

Bekijk de trailer bovenaan en check The Irishman in geselecteerde bioscopen en op Netflix vanaf 27 november.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram