TRAILER: Ben Affleck is een basketbalcoach die vecht tegen verslaving in ‘The Way Back’

the way back ben affleck trailer

TRAILER: Ben Affleck is een basketbalcoach die vecht tegen verslaving in ‘The Way Back’

Ben Affleck is een basketbalcoach die vecht tegen verslaving in The Way Back. De trailer voor de aankomende film check je nu hieronder.


In Warner Bros.’ aankomende filmproject The Way Back zien we de Academy Award-winnende acteur Ben Affleck herenigd worden met regisseur Gavin O’Connor, die verantwoordelijk is voor films als The Accountant en Warrior.

In de nieuwe sportdramafilm portretteert Affleck personage Jack Cunningham, een alcoholische bouwvakker die een voormalig basketbalfenomeen op de middelbare school was. Jaren nadat hij een volledige universiteitsbeurs heeft verloren en zijn huwelijk verpestte met een verslaving, wordt hij onverwacht gevraagd het basketbalteam van zijn oude school te coachen. Cunningham zet vervolgens koers naar verlossing. “Ik heb veel tijd besteed om mezelf pijn te doen,” horen we Affleck zeggen in de trailer. “Ik heb veel slechte beslissingen genomen. Ik heb veel spijt. ”

Naasr Affleck zien we een cast met onder meer Al Madrigal (Night School), Michaela Watkins (Casual), Janina Gavankar (True Blood) en Glynn Turman (Bumblebee). De laatste keer dat Affleck en O’Connor samenwerkten was tijdens de 2016-actiethriller The Accountant.

The Way Back staat gepland voor een releasedatum van begin maart 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Every loss is another fight. Don’t miss @BenAffleck in #TheWayBack, only in theaters March 6, 2020.

Een bericht gedeeld door Warner Bros. Pictures (@wbpictures) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram