TRAILER: Al Pacino jaagt op nazi’s in door Jordan Peele-geproduceerde serie ‘Hunters’

al pacino - hunters - jordan peele - amazon

TRAILER: Al Pacino jaagt op nazi’s in door Jordan Peele-geproduceerde serie ‘Hunters’

Al Pacino jaagt na de Tweede Wereldoorlog op ondergedoken nazi’s in de nieuwe door Jordan Peele-geproduceerde serie Hunters.

Amazon Prime Video heeft de trailer onthuld voor de door regisseur Jordan Peele (Get Out) geproduceerde serie Hunters. Hierin gaat een groep vigilantes onder leiding Al Pacino‘s personage Meyer Offerman op jacht naar ondergedoken nazi’s in 1977 New York.

In de serie staat Meyer Offerman aan het hoofd van een team burgerwachten dat op straatniveau – in New York City in 1977 – op nazi’s jaagt na de val van Adolf Hitler. Nadat het team honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen ontdekt die in het geheim in de Verenigde Staten wonen, bundelt zij haar krachten om ze een voor een te doden voordat ze hun plannen voor een Vierde Rijk kunnen opstellen.

De serie bestaat uit 10 afleveringen en is gemaakt door David Weil en uitvoerend geproduceerd Peele, en kent in Alfonso Gomez-Rejon van American Horror Story de regisseur voor de eerste aflevering. “Toen David Weil The Hunt voor het eerst met me deelde, wist ik meteen dat we erbij betrokken moesten worden”, zei Peele aanvankelijk toen Amazon de serie oppikte. “Het is cathartiek. Het is noir. Het is beangstigend relevant. Het is precies wat ik op televisie wil zien. Ik ben heel blij om met Amazon samen te werken om deze ongelooflijke visie aan de wereld te brengen.”

Bekijk de trailer bovenaan en check Hunters wanneer het in 2020 in première gaat bij Amazon Prime Video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram